Account Manager

Account Manager
Salg og kommunikation
Cashpoint
28/11/2017
Kolding, Sydjylland
Tina Lykke Lang - tlf.: 50 42 18 14
Del stillingsopslag

Billede1

På vegne af vores kunde, Cashpoint Denmark ApS, søger vi, til region Jylland midt/syd og Fyn, en ambitiøs Account Manager som dybt ind i sjælen brænder for salg og kundekontakt. Og som elsker sport!

Om virksomheden

Cashpoint er en ledende østrigsk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som den største privatejede bookmaker på det danske marked, målt på antal forhandlere. Produktet “sportsvæddemål” udbydes via internetbaserede væddemålsterminaler opstillet hos mere end 350 forhandlere overalt i Danmark. Organisationen i Danmark tæller p.t. ca. 40 medarbejdere og vokser fortsat. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 250 medarbejdere og er en del af den internationale privatejede Gauselmann-koncern. Du kan læse mere om Cashpoint her: https://cashpoint-solutions.com/da/start-dk/

Om dig og jobbet

Cashpoint har en ambitiøs strategi og målsætning og søger nu endnu en kollega, der vil medvirke til strategieksekveringen. Kunderne er typisk kiosker, minimarkeder, væddemålsbutikker, spillehaller, tankstationer og lignende, som udbyder sportsvæddemål på vegne af Cashpoint. 

Du bliver kollega nr. 7 i salgsteamet og refererer til salgschefen. Du bliver ansvarlig for udviklingen af kundeporteføljen i dit distrikt, hvor du har selvstændigt salgs-, kunde- og budgetansvar. Du fastholder din kunderelation gennem et troværdigt, partnerorienteret fokus på eftersalg, og du varetager eftersalgsaktiviteter hos Cashpoints eksisterende kunder i distriktet.

Du kan arbejde med udgangspunkt fra Cashpoint’s “satellitkontor” i Stilling nær Aarhus, men kører som regel ud fra dit hjemmekontor og varetager salgsprocessen fra den aktive opdyrkning af kundeemner, over rådgivning og behovsafdækning til indgåelse af samarbejdsaftaler.

Vi forventer, at du:

  • Har indgående salgserfaring med selvstændigt kundeansvar, optimalt fra samme segment som Cashpoint henvender sig til.
  • Er selvkørende og selvmotiverende – og rummer en god portion “hunter-gener”.
  • Når dine salgsmål og arbejder teamorienteret, for at salgsteamet når sine samlede ambitiøse mål.
  • Er sportsinteresseret.
  • Arbejder vedholdende og systematisk.
  • Er service- og kundeorienteret.
  • Er bevidst om, at kunden og dine kollegaer i forening er vejen til din succes.
  • Har bopæl i Kolding-regionen. 

 

Der er flere indgange til jobbet – men det er afgørende, at du er en person, som er stærk i den personlige kontakt, kan lukke en ordre og kan arbejde selvstændigt og befinder dig godt i dialogen med kunder og alle salgets faser.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som virksomhedens udvikling. Ud over et højt fagligt niveau vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, vi har ansat, der gør forskellen.

Lønnen er baseret på en god fast løn samt en attraktiv bonusordning, firmabil på hvide plader, mobiltelefon, bærbar PC og internet betalt på din hjemmeadresse.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse direkte til Cashpoint att.: Head of Sales Thomas Dyreborg, tlf.: 53 51 04 54 eller Pay-Back specialist rekruttering, Tina Lykke Lang, tlf.: 50 42 18 14.

_________________________________________________

Billede1

Cashpoint
Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

https://cashpoint-solutions.com/da/start-dk/ 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Account Manager