Account Manager til VePlan – et unikt planlægningsværktøj til håndværkere og industrien

Account Manager VePlan
Ingeniør og teknik
VeTech Software Solutions ApS
08/11/2018
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af VeTech søger vi en dynamisk Account Manager til VePlan – et unikt, nyudviklet planlægningsværktøj til håndværkere og industrien. Har du en teknisk eller håndværksmæssig baggrund, en udadvendt profil og gåpåmod, så har vi her drømmejobbet til dig.

VeTech er en spændende, innovativ softwarevirksomhed, der på baggrund af flere kundehenvendelser har opdaget et hul i markedet. Sammen med kunderne har de udviklet et planlægningsværktøj, der giver et unikt overblik og dokumenteret penge på bundlinjen. Der er selvfølgelig fuld integration med medarbejdernes Android og iOS-devices og stor mulighed for at tilpasse produktet til kundens ønsker på en hurtig og fleksibel måde.

Se mere på www.veplan.dk og www.vetech.dk.

Grundstenene til succes er lagt – er du den, der kan indfri potentialet?

Om dig

Vi forestiller os, at du har en teknisk eller håndværksmæssig baggrund, som f.eks. VVS’er eller elektriker, hvor du på egen krop har oplevet de udfordringer og ressourcespild, der findes ved manglende overblik og en ineffektiv planlægning.

Som person er du udadvendt og ikke bange for at banke på en skurvogn, en produktionshal eller ringe en ny kunde op. Du trives lige så godt on-site med mesteren som med afdelingslederen ved skrivebordet. Da der er tale om en selvstændig stilling, kræves det, at du også er ”selvstarter”, vedholden og forstår at prioritere din tid.

Endvidere forventer vi, at

  • du har B2B salgserfaring, gerne til håndværkere
  • du er dynamisk, udadvendt og har et udpræget hunter-gen, der gør, at du aldrig giver op
  • du taler og skriver dansk og har kørekort
  • du har erfaring med kanvassalg
  • du er nysgerrig og interesseret i IT.

 

Du kan varetage stillingen med bopæl fra flere steder i landet. Dit udgangspunkt kan være Syd-, Midtjylland eller Fyn, dog maks. 1 ½ times kørsel fra Esbjerg.

Virksomheden tilbyder

Vores kunde tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en spændende, innovativ virksomhed med et stort uforløst potentiale. Du har god mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og definere og jagte nye målgrupper og være med til at udvikle VePlan til et endnu bedre planlægningsværktøj. Der hersker en god omgangstone og en kultur, der er præget af positivitet, fleksibilitet og entreprenørånd. For den rette person tilbyder denne stilling unikke muligheder og på sigt mulighed for medejerskab af VePlan.

Løn forhandles efter kvalifikationer og omhandler bl.a. fast løn, bonus, sundhedssikring, fri bil, telefon samt IT-udstyr til hjemmekontor.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til seniorkonsulent Carsten Pedersen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Account Manager til VePlan – et unikt planlægningsværktøj til håndværkere og industrien