Afdelingsleder LandboGruppen Midt/Øst

Afdelingsleder LandboGruppen Midt/Øst
Ledelse med personaleansvar
Afdelingsleder LandboGruppen Midt/Øst
31/01/2018
Aarhus, Midtjylland
Peter Torp - Tlf. 6015 0984
Del stillingsopslag

Pay-Back specialist rekruttering søger for LMO og LandboGruppens Ejendomsmæglervirksomhed en dynamisk, vedholdende og visionær afdelingsleder, der vil udvikle og positionere LandboGruppen som én af Danmarks største landbrugsmæglerkæder. Du er ejendomsmægleruddannet, måske valuar, og gerne fra den finansielle sektor.

Om virksomheden

LandboGruppen er én af Danmarks største ejendomsmæglerkæder specialiseret i formidling af landbrugsejendomme som produktion, skov, hobby, heste, liebhaverejendomme og godser.

LandboGruppen består, udover afdelingen beliggende i Søften, af andre afdelinger spredt ud over Jylland, med hvilke der er et formaliseret samarbejde og erfa-udveksling.

LandboGruppen rådgiver og styrer salgsprocessen fra de første overvejelser til vurdering/prissætning af bygninger, arealer og evt. besætning. Virksomheden forestår kontakt til finansieringsinstitutter og relevante skatte- og revisionsrådgivere, opgaven slippes ikke før refusionsarbejdet er ovre. I LandboGruppen gør man sig umage for at servicere sælger til virksomheden er i drift. Efter overdragelsen ligger der for køber et naturligt tilknytningsforhold til LMO, som er én af Danmarks største rådgivningsvirksomheder inden for landbrugserhvervet.

Om jobbet

Som leder af Aarhus-afdelingen, vil dine primære arbejdsområder være at tiltrække kunder, rådgive, kommissionere og sælge ejendomme.  Du vil forestå de daglige prioriteringer og ledelsesmæssige opgaver for et harmonisk og velfungerende team på 4 medarbejdere. I systematiseringen af salg og relationer, vil du finde ressourcerne til den vækstorienterede strategi. Du er en stærk ”netværker” og vil skabe gode, langvarige relationer til landmænd, finansieringsinstitutter, banker, andre interessenter samt øvrige afdelingsledere i LandboGruppen. Du vil referere til og sparre med CEO Jan Winther, LMO Søften, om afdelingens fortsatte positive udvikling.

Om dig

Som kandidat er du konkurrenceminded, det er dig, der skal drive afdelingen og væksten frem i markedet fra Vejle i syd til Aalborg i nord. Du er uddannet ejendomsmægler inden for erhverv og din baggrund er gerne fra den erhvervsmæssige finansielle sektor. Som menneske er du selvstændig af natur, udadvendt, kontakt- og relationsskabende. Du kan se igennem og forstå en forretning, er grundig, vedholdende, troværdig og viser respekt for andres virke.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes, og ønsker, en udfordrende stilling i en kunde- og vækstorienteret virksomhed med alsidige opgaver i et dynamisk, men trygt og uformelt miljø. Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag og den videre udvikling af LandboGruppen. Du vil få kontor på LMO’s hovedsæde i Søften, 5 minutter fra motorvejsafkørsel 46, hvor afdelingens medarbejdere og LMO’s ledelse er situerede.

Løn og ansættelsesvilkår vil naturligvis matche dine kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Peter Torp 60150984 eller pt@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Afdelingsleder LandboGruppen Midt/Øst