Afdelingsleder

Afdelingsleder
Ledelse med personaleansvar
LE34
20/09/2017
Silkeborg, Midtjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

Logo til LE34

På vegne af LE34 søger vi en udadvendt og faglig dygtig afdelingsleder til LE34’s kontor i Silkeborg.

Om stillingen

LE34 er landets største rådgivende landinspektørvirksomhed med mere end 350 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere. LE34 er lokalt forankret i hele Danmark og søger nu en dynamisk afdelingsleder til kontoret i Silkeborg.

Som afdelingsleder hos LE34 i Silkeborg bliver du omdrejningspunktet i indfrielsen af LE34’s vækstambitioner for kontoret i Silkeborg, hvor der forventes en positiv vækst i de kommende år. For at indfri de forventninger kræver det, at du er opsøgende i forhold til nuværende og fremtidige samarbejdsrelationer, og du trives med at indgå i relevante faglige netværk.

LE34 er kendetegnet ved en meget ”flad” organisation, hvor medarbejderne har en høj grad af frihed med ansvar, og hvor alle hjælper hinanden. Du har derfor lyst til teamwork og formår at skabe en stærk kultur i afdelingen, der er præget af faglighed, produktivitet og en høj grad af medarbejdertilfredshed.

LE34 råder over mange forskellige kompetencer inden for faget, men har Skel & Ejendomme som det primære forretningsområde på kontoret i Silkeborg. Såfremt du eventuelt kan tilføre yderligere kompetencer til afdelingen, kan det også være relevant. Som afdelingsleder hos LE34 vil du også indgå i udførelsen af afdelingens opgaver for kunderne. Du rådgiver gerne og naturligt inden for dine ekspertområder, og du er lyttende og i stand til at sætte dig ind i kundens behov og kommunikere på modtagerens præmisser.

Om dig

Du har måske allerede et godt lokalt kendskab til Silkeborg-området og har et netværk, såvel lokalt som regionalt. Hvis ikke, er du indstillet på at have en udadvendt rolle i forhold til relevante netværk i Silkeborg-området og lade dig integrere i det lokale/regionale erhvervsliv. Det forventes ligeledes, at du har gjort dig visse erfaringer med ledelse eller har et stort ønske om dette.

Som person er du udadvendt med et roligt væsen, og det falder dig naturligt at tale med mennesker på flere niveauer. Du er god til at lytte til kunden og afdække behovet. Samtidig er du god til efterfølgende at overdrage til kollegaerne, motivere dem i processen og udvise vedholdenhed og gennemslagskraft, når det er påkrævet.  Du er i det hele taget god til at tilpasse dig situationen, være tilstede og afkode signaler fra kunder og kollegaer.

Vi forventer endvidere, at du:

  • Har en relevant uddannelse som landinspektør og har minimum 5 års erfaring.
  • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus.
  • Er kvalitetsbevidst og leverer til tiden.
  • Er fleksibel og udadvendt samt i stand til at have mange ”bolde i luften” på samme tid.
  • Er en samlende person, der kan skabe en god teamånd.

 

Virksomheden tilbyder

Som afdelingsleder hos LE34 får du et alsidigt og udfordrende job, hvor du opnår stor faglig indsigt og indflydelse og får mulighed for at videreudvikle dig som leder gennem LE34´s Akademi. Samtidig bliver du en central spiller i en spændende organisation, med engagerede og fagligt højt specialiserede medarbejdere, hvor der er solide erfaringer at trække på, og hvor vidensdeling, nytænkning og samarbejde er i højsædet. Herudover vil der i virksomheden være:

  • Behageligt socialt arbejdsmiljø med meget høj trivsel.
  • Mange spændende, udfordrende og varierende projekter.
  • Fagligt dygtige kollegaer med lang anciennitet.
  • Gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, konsulent Jonas Jørgensen, mobil: 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Afdelingsleder