Alsidig servicetekniker der trives i krydsfeltet mellem mekanik og el

Alsidig servicetekniker
Ingeniør og teknik
Stampes Elektro
12/12/2019
Ringkøbing, Midtjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På grund af øget aktivitetsniveau hos Stampes Elektro i Ringkøbing søger vi en alsidig servicetekniker til mekanik, som har god elteknisk viden.

Om dig                

Vi søger en alsidig servicetekniker, der trives i krydsfeltet mellem det mekaniske og elektriske. Vi forventer ikke, at du er certifikat-svejser, kan omvikle en motor og ved alt om ATEX. Vi søger snarere en mekanisk funderet kollega, der trives med afvekslende arbejde og har et godt kendskab til el. Så skal du nok lære alt det andet.

Er du elektrotekniker, elektromekaniker, skibsmontør, automekaniker eller smed og har lyst til at arbejde på tværs af flere fagområder, er dette jobbet for dig!

Du vil komme til at arbejde med:

  • reparation og vedligehold af elmotorer, pumper, generatorer, elværktøj og lignende
  • opstilling og service af generatoranlæg og maskiner
  • smedearbejde (drejning og svejsning).

 

Har du erfaring med styringer, automation og PLC-programmering, vil det være et stort plus, men ikke et krav.

Hverdagen er meget alsidig og dynamisk. Du skal derfor i perioder også være indstillet på at kunne blive udlejet til samarbejdspartnere og kunder. Derfor er det meget vigtigt, at du er serviceminded, udadvendt, kan tænke rationelt og levere et godt stykke håndværk, så kunden kommer tilbage.

Om virksomheden

Stampes Elektro er en solid og veldrevet elektro- og automationsvirksomhed med særlig fokus på salg og service af automationsopgaver, generatoranlæg samt elektromotorer og gear.

Virksomheden har en lang track record med seriøse projekter og har siden 1962 ageret både som total- og delleverandør af eltekniske og mekaniske leverancer og service. Herudover forhandles og serviceres industrielle generatorer fra EuroPower og GreenPower, elektromotorer, gear og reservedele samt egenudviklet specialudstyr.

Virksomheden beskæftiger 9 medarbejdere med kompetencer inden for elektro, mekanisk konstruktion og styringssoftware, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet omfatter industri, offshore, landbrug, installatører og offentlige myndigheder.

Stampes Elektro blev i foråret 2019 en del af HOLTEC-gruppen – en automationsvirksomhed med store vækstambitioner, som har afdelinger spredt ud over landet og ca. 100 medarbejdere. Relationen åbner for synergieffekter i form af tilgang til nye potentielle kunder og samarbejde om ressourcer og kompetencer på tværs af afdelingerne.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Stampes Elektro her og HOLTEC A/S her.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Stor mulighed og frihed til at sætte dit præg på egen arbejdsdag. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Alsidig servicetekniker der trives i krydsfeltet mellem mekanik og el