Automation Engineer

Automation Engineer
Ingeniør og teknik
Gram Equipment A/S
28/11/2017
Kolding, Sydjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

For Gram Equipment A/S søger Pay-Back specialist rekruttering en erfaren Automation Engineer.

Brænder du for at arbejde med fremtidens PLC- og HMIprogrammering? Interesserer du dig for teknologi og komplekse automationsopgaver? Trives du i et miljø, hvor hverdagen er et samspil med kunder, kolleger og samarbejdspartnere? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger verdens mest innovative og fascinerende udstyr til industriel isproduktion? 

Om jobbet – stillingsbeskrivelse  

Med reference til Gram Equipments A/S’ Head of Automation vil du som Automation Engineer indgå i et internationalt team af fagligt kompetente medarbejdere, der alle arbejder med udvikling af fremtidens PLC- og HMI-løsninger til industriel isproduktion. Teamet består af 21 engagerede medarbejdere, der er fordelt med størstedelen i et nyopført, moderne domicil i Kolding og resten i Tyrkiet. 

Du vil arbejde på en række spændende projekter til globale, internationale kunder, hvor du – i samarbejde med den øvrige organisation og kunderne – selv laver PLC- og HMI-programmer, gennemfører FAT og idriftsætter hos kunden. 

Dine daglige opgaver vil være: 

  • PLC- og HMI-programmering (primært Allan Bradley) 
  • Kompleks servoprogrammering 
  • Udarbejdelse af dokumentation 
  • Programmerings- og koordineringsansvarlig i forbindelse med større softwareprojekter 
  • Indkøring og test af udstyr, både hjemme og on-site hos kunden. 

 

Du skal være indforstået med op til 40 rejsedage årligt. 

Kvalifikationer og kompetencer 

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. ingeniør, automatiseringsteknolog eller lignende – gerne med en håndværksmæssig baggrund fra elfaget. Du har et godt kendskab til fuldautomatisk procesudstyr, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling. 

Sidst, men ikke mindst, har du erfaring med udvikling af større og komplekse anlæg, formentlig i en ordreproducerende virksomhed. 

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.  

Personlig profil  

Det er altafgørende, at du trives med en bred kontaktflade i et professionelt og internationalt miljø.  

Du er innovativ og søger den rigtige og langsigtede løsning. Gennem en struktureret tilgang til opgaverne formår du at bevare overblikket over mange delopgaver og selvstændigt at drive opgaverne fra start til slut.  

Du er proaktiv og dynamisk af natur. Du forstår vigtigheden af samarbejde for at nå gruppens fælles ambitiøse mål, og du bidrager med god energi for at nå dertil. Dine kolleger anerkender dig for din gode detaljesans, samarbejdsevner og professionalisme.  

Virksomheden tilbyder 

Hos Gram Equipment A/S finder du en uformel omgangstone med gode og dedikerede kolleger. Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. 

Læs mere på www.gram-equipment.com. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf.: 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Gram Equipment A/S
Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salgs- og servicekontorer og mere end 320 ansatte på verdensplan, leverer Gram Equipment A/S det optimale grundlag for at opfylde forbrugernes krav.

Virksomheden stræber konstant efter at udvide sortimentet af mulige løsninger. Målet er at sikre, at kunderne altid kan reagere hurtigt på de hastigt skiftende krav fra markeder og forbrugere over hele verden. 

Virksomhedens vision: We want to be best in class – driven by excellence in all we do.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Automation Engineer