Automation Engineer, process automation

Automation Engineer, process automation
Ingeniør og teknik
Gram Equipment A/S
13/11/2019
Kolding, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

Verdens førende producent af ismaskiner søger en Automation Engineer med proceserfaring. 

Om Gram Equipment A/S

Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salgs- og servicekontorer og mere end 460 ansatte på verdensplan, leverer Gram Equipment det optimale grundlag for at opfylde forbrugernes krav.

Virksomheden stræber konstant efter at udvide sortimentet af mulige løsninger. Målet er at sikre, at kunderne altid kan reagere hurtigt på de skiftende krav fra markedet og forbrugere over hele verden.

Our vision: We want to be best in class – driven by excellence in all we do.

Brænder du for at arbejde med fremtidens PLC- og robotprogrammering? Interesserer du dig for teknologi og komplekse automationsopgaver? Trives du med en hverdag præget af en stor kontaktflade? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger verdens mest innovative og fascinerende udstyr til industriel isproduktion. 

Om jobbet – stillingsbeskrivelse

Med reference til Head of Automation, vil du som Automation Engineer blive en del af produktgruppen, der er specialiseret i programmering af Gram Equipments kontinuerlige procesanlæg til iscremeproduktion. Overordnet indgår du i et internationalt team af fagligt kompetente medarbejdere, der alle arbejder med udvikling af fremtidens PLC- og HMI-løsninger til industriel iscremeproduktion. Teamet er globalt og består af 30 engagerede medarbejdere, der p.t. er fordelt på sites i Kolding og Tyrkiet.

Du vil blive en del af en række spændende projekter til internationale kunder, hvor du selv er ansvarlig for egne produktgrupper. Du følger på tæt hold fremstillingsprocessen i virksomhedens egen produktion og er med i automationsprojekter fra start til slut.

Dine primære ansvarsområder vil i samarbejde med den øvrige organisation og globale kunder omfatte:

 • PLC- og HMI-softwareudvikling (primært Allen-Bradley)
 • kontinuerlige procesreguleringer
 • procesoptimering af iscremefryser og ingrediensmikser
 • kundespecifikke højteknologiske softwareløsninger
 • performance test af udstyr, både hjemme og on-site hos virksomhedens globale kunder (FAT- og SAT-test)
 • standardisering af programmer.

 

Du skal forvente op til 40 udenlands rejsedage årligt, da kunderne er placeret globalt. Som Automation Engineer vil du desuden indgå i vagtordningen, der sørger for support til kunderne.

Kvalifikationer og kompetencer

 • Du har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør, automationsteknolog, maskinmester eller lignende med erfaring inden for PLC- og HMI-programmering, dokumentation, indkøring og test, og det vil være en fordel med en håndværksmæssig baggrund fra elfaget.
 • Har du erfaring med programmeringsprojekter i forbindelse med udvikling af større og komplekse procesanlæg i fødevareindustrien, er det et stort plus. Det forventes, at du har +4 års erfaring fra en lignende stilling.
 • Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

 

Personlig profil

 • Det er afgørende, at du trives med en bred kontaktflade i et professionelt og internationalt miljø.
 • Din arbejdsform er struktureret, systematisk og organiseret samtidig med, at du evner at udfordre det bestående og finde nye kreative løsninger. Dine kollegaer betegner dig som samarbejdsorienteret og en god sparringspartner.
 • Som person er du udadvendt, vedholdende og kommunikerer åbent og ærligt på alle niveauer i organisationen og ud mod kunderne. Du har en naturlig gennemslagskraft, der bygger på din konstruktive tilgang til opgaverne og ikke mindst dit gode humør.

 

Virksomheden tilbyder dig

Du bliver en del af en markedsledende, solid virksomhed i vækst, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du har stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Automation Engineer, process automation