Automation Engineer

Automation Engineer
Ingeniør og teknik
21/09/2017
, Sydjylland
Steen Bjerring - Tlf. 30 51 88 11
Del stillingsopslag

På vegne af kunde, en markedsledende maskinbygger med avancerede PLC- og servoløsninger, søger vi en Automation Engineer til ny fabrik beliggende i trekantsområdet.

Om virksomheden

Virksomheden er en veldrevet, innovativ dansk maskinproducent med over 300 medarbejdere, hvor størstedelen af produktionen går til eksport. Virksomheden er én af verdens førende producenter af avanceret procesanlæg til industriel produktion.

Pga. stigende aktivitet, er der brug for yderligere assistance i den ca. 20 mand store automationsafdeling.

Virksomheden stræber konstant efter at opfylde de krav, der er fra markedet og forbrugere over hele verden, og lægger vægt på ordentlighed og godt håndværk og at holde, hvad man lover. Kvalitet, teamwork, fair indtjening og tilfredse kunder er vigtige værdier for virksomheden. Bæredygtighed, integritet, rene linjer og løsninger, der aldrig gøres unødig komplicerede, er andre nøgleværdier.

Om jobbet               

Du vil primært få ansvar for at udvikle PLC-programmer og HMI-løsninger. Du er med i hele processen og ansvarlig for din egen produktgruppe.

Du vil komme til at arbejde med:

  • Robotprogrammering.
  • Komplicerede servoløsninger med op til 30 synkront arbejdende akser.
  • PLC-softwareudvikling i Allan Bradley.
  • HMI-løsninger og senere SCADA-løsninger.
  • Performancetest af udstyr, både hjemme og ude hos kunderne.
  • Tilpasning og nyudvikling af programmer.
  • Standardisering af programmer.

 

Du bliver en del af automationsteamet på ca. 20 mand.  

Om dig

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. el- eller svagstrømsingeniør, erfaren industrielektriker eller automatiktekniker med en overbygning som f.eks. stærkstrømstekniker, elinstallatør, maskinmester eller tilsvarende.

Du har kendskab til fuldautomatisk procesudstyr og erfaring med udvikling af større og komplekse anlæg. Du trives med en stor kontaktflade i et internationalt miljø.

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i skrift og tale. Du er en aktiv medspiller til at forbedre kvalitet og processer, har et højt fagligt niveau og sætter en ære i god kvalitet.

Virksomheden tilbyder

Du bliver ansat i en innovativ dansk virksomhed i fremgang, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur.

Du vil blive mødt af tillid og faglig respekt af de mange kollegaer i virksomhedens nyopførte domicil med fitnessrum, lækker kantineordning, og hvad der ellers skal til, for at du trives som medarbejder.

Du vil få en attraktiv gagepakke, pensionsordning, sundhedsforsikring mv. og arbejdsvilkår, der matcher dine unikke og faglige talenter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Rekrutteringskonsulent Steen Bjerring, tlf.: 30 51 88 11 eller mail: sb@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Automation Engineer