Automationsspecialist

Automationsspecialist
Ingeniør og teknik
Gram Equipment A/S
10/10/2018
Kolding, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213 eller Finn Villemoes Pedersen - tlf. 24 200 613
Del stillingsopslag

For Gram Equipment søger vi en erfaren automationsspecialist.

Om Gram Equipment A/S

Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salg og servicekontorer og mere end 420 ansatte på verdensplan, leverer Gram Equipment det optimale grundlag for at opfylde forbrugernes krav.

Virksomheden stræber konstant efter at udvide sortimentet af mulige løsninger. Målet er at sikre, at kunderne altid kan reagere hurtigt på de hastigt skiftende krav fra markeder og forbrugere over hele verden.

Gram Equipment A/S’ vision:  We want to be best in class – driven by excellence in all we do.

Om jobbet

Automationsspecialisten er den overordnede tekniske autoritet for automation, der supporterer automationschefen i tekniske spørgsmål og beslutninger.

Automationsspecialisten er drivkraften for den endelige beslutningstagen omkring tekniske spørgsmål og sætter den tekniske retning og er den vigtigste tekniske drivkraft i forhold til, at gøre Gram Equipments automationsløsninger til den bedste løsning.

Teamet består af 30 engagerede medarbejdere, der er fordelt med størstedelen i et nyopført, moderne domicil i Kolding og resten i Tyrkiet.

Dine vigtigske opgaver og ansvar vil være:

 • drive, verificere og implementere automationskoncepter.
 • drive og implementere Automation Road Maps.
 • drive vidensdeling internt i automationsafdelingen og give resten af organisationen den nødvendige viden om automation.
 • godkende alle vigtige dokumenter og værktøjer inden for automation.
 • være opdateret på nye komponenter, udviklinger og teknologier, herunder evaluere hvordan og hvornår disse skal implementeres hos Gram Equipment.
 • arbejde tæt sammen med de vigtigste leverandører for at sikre, at den nødvendige support er til rådighed.
 • vejlede, supportere og uddanne automations- og produktledere.
 • fremtidssikre automationskoncepter.
 • afstemme med hardwareleder.

 

Du skal forvente op til 40 interkontinentale rejser årligt.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. ingeniør, automationsteknolog eller lignende – gerne med en relevant håndværksmæssig baggrund. Du har et godt kendskab til fuldautomatisk procesudstyr.

Vi forventer at du:

 • kan kommunikere kompleks teknisk stof på engelsk, både mundtligt og skriftligt, til alle niveauer i organisationen samt eksterne kunder og samarbejdspartnere.

 

Du er erfaren i:

 • PLC-/HMI-/ SCADA- programmering.
 • Servo-/motionprogrammering.

 

For at få succes i stillingen kræver det veludbyggede evner inden for medarbejderledelse såvel som projektledelsesegenskaber.

Virksomheden tilbyder dig

Hos Gram Equipment finder du en uformel omgangstone med gode og dedikerede kollegaer. Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Det forventes , at du har kørekort.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf. 40 713 213, cp@pay-back.dk eller Finn Villemoes Pedersen, tlf. 24 200 613, fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Automationsspecialist