Butiksassistenter, deltid, sportsvæddemål

Butiksassistenter, deltid
Salg og kommunikation
Cashpoint
22/01/2020
København, Københavnsområdet
Tina Lykke Lang - tlf. 50 42 18 14
Del stillingsopslag

Billede1

På vegne af vores kunde CASHPOINT, søger vi deltidsansatte butiksassistenter til Cashpoints væddemålsbutik i København. 

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. Cashpoint har på kort tid positioneret sig som den næststørste udbyder af sportsvæddemål i kiosker o.l. i Danmark, målt på antal forhandlere.

Om jobbet

Som butiksassistent indgår du i det daglige arbejde med salg af sportsvæddemål. Den ugentlige arbejdstid vil være 8-16 timer, primært som aften- og weekendarbejde. Du vil primært blive ansat med tilknytning til én butik, men skal være indstillet på at arbejde på tværs af Cashpoints væddemålsbutikker i København, med beliggenhed på Amager, Østerbro og Nørrebro.

Vil du være med? Vores krav til dig

Du skal have et glimt i øjet, et smil på læberne – og ikke mindst i stemmen, og så skal du brænde helhjertet for at hjælpe, vejlede og assistere butikkens kunder.  

  • Du er serviceminded og har erfaring fra en stilling i butik eller f.eks. i en café.
  • Du er mødestabil, pligtopfyldende og fleksibel.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt, gerne vedhæftet et vellignende foto. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse direkte til Cashpoint att. Business Area Manager Besir Sabani, tlf. 53 86 36 64 eller Pay-Back specialist rekruttering, Tina Lykke Lang, tlf. 50 42 18 14.


Billede1

Cashpoint

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Butiksassistenter, deltid, sportsvæddemål