Butiksassistenter, fuldtid og deltid, sportsvæddemål

Butiksassistenter, fuldtid og deltid, sportsvæddemål
Øvrige jobs
Cashpoint
09/01/2018
København, Københavnsområdet
Tina Lykke Lang - tlf.: 50 42 18 14
Del stillingsopslag

Billede1

På vegne af vores kunde Cashpoint, søger vi både fuldtids- og deltidsansatte butiksassistenter til Cashpoints væddemålsbutikker i København. 

Cashpoint er en ledende østrigsk bookmaker og er en ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. Cashpoint har på kort tid positioneret sig som den næststørste udbyder af sportsvæddemål i kiosker o.l. i Danmark, målt på antal forhandlere.

Om jobbet

Som butiksassistent indgår du i det daglige arbejde med salg af sportsvæddemål. Som fuldtidsansat vil den ugentlige arbejdstid være 37 timer og som deltidsansat vil den ugentlige arbejdstid være 8-15 timer  – begge jobtyper er primært som aften- og weekendarbejde. Du vil primært blive ansat med tilknytning til én butik, men skal være indstillet på at arbejde på tværs af Cashpoints væddemålsbutikker i København, med beliggenhed på Amager, Østerbro og Nørrebro.

Vil du være med? Vores krav til dig

Du skal have et glimt i øjet, et smil på læberne – og ikke mindst i stemmen, og så skal du brænde helhjertet for at hjælpe, vejlede og assistere butikkens kunder.  

  • Du er serviceminded og har erfaring fra en stilling i butik eller f.eks. i en café.
  • Du er mødestabil, pligtopfyldende og fleksibel.
  • Du har en ren straffeattest.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt, gerne vedhæftet et vellignende foto. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse direkte til Cashpoint att.: Business Area Manager Besir Sabani,  tlf.: 53 86 36 64 eller Pay-Back specialist rekruttering, Tina Lykke Lang, tlf.: 50 42 18 14.


Billede1

Cashpoint Agentur & IT Service GmbH

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt. Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.
 
Læs mere om Cashpoint her: www.cashpoint-solutions.com/da/

_________________________________________________________________________________________

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Butiksassistenter, fuldtid og deltid, sportsvæddemål