Byggeteknisk ansvarlig

Byggeteknisk ansvarlig
Ingeniør og teknik
Styrolit
16/08/2017
Maribo eller Glejbjerg, Uspecificeret arbejdssted
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

Styrolit besk logo

På vegne af Styrolit, søger vi en faglig stærk og kommerciel orienteret profil til en stilling som byggeteknisk ansvarlig. Stillingen kan besættes med arbejdsplads enten i Maribo eller Glejbjerg.

Unik jobmulighed for dig som har spidskompetencer inden for byggeteknik, kundesupport, teknisk markedsføring, og som kan skabe sammenhæng herimellem til gavn for kunderne.

 

Om jobbet

I rollen som byggeteknisk ansvarlig bliver du den teknisk kommercielle drivkraft i forhold til anvendelse og udbredelse af Styrolits produkter i Danmark. Du bliver herunder omdrejningspunktet for den produkttekniske support, såvel internt i organisationen som eksternt blandt kunder og samarbejdspartnere.

Du får en vigtig rolle i en dynamisk funktion, hvor du er med til at sikre, at Styrolit altid har det optimale produktudbud og formår at rådgive og yde optimal support til kunderne. Det er afgørende, at du er engageret og har lyst til at sætte dig ind i markedet for bygningsisolering og har kompetencerne til at omsætte din forståelse herfor til gavn for kunderne.

Et vigtigt element i forhold til varetagelse af stillingen er, at du evner at se muligheder og arbejde med produktudvikling i forhold til byggebranchens nuværende og fremtidige udfordringer. I den forbindelse er det essentielt med et kommercielt fokus og lysten til at udfordre det eksisterende og se nye muligheder.

Af andre væsentlige opgaver vil din arbejdsdag indeholde:

 • Marketingopgaver, hvor du vil være ansvarlig for udarbejdelse af relevant indhold til Styrolits hjemmeside samt faglig opdatering af tryksager mv.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation i forhold til anvendelsen af Styrolits produkter som bygningsisolering.
 • Drivkraften i forhold til relevant messedeltagelse, hvor du vil være overordnet ansvarlig for opbygning og gennemførelse af messedeltagelsen.
 • Være en aktiv stemme i brancheforeningens tekniske arbejdsgruppe.
 • Afholdelse af faglige oplæg hos relevante interessenter.
 • Produktteknisk support, hvor du vil besvare tekniske forespørgsler og rådgive forhandlere og kunder omkring Styrolits produktpalette mv.

 

Om dig

Du er en selvstarter og har en udadvendt profil, der formår at kombinere det tekniske med det kommercielle og evner at følge dine projekter til dørs.

På det mere personlige plan ser du frem til at indgå aktivt i en koncern, hvor samarbejde på tværs af organisationen, netværk, kundegrupper og samarbejdspartnere sker naturligt. Det kan du, fordi du er god til at kommunikere din faglige viden til såvel kunder og kolleger.

Med i bagagen har du endvidere:

 • En uddannelse som bygningskonstruktør eller lignende med minimum 3 års erfaring.
 • Stærke projektledelseskompetencer og en analytisk skarphed.
 • En solid byggeteknisk viden og interesse for at sætte dig ind i byggeregler og relevante standarder.
 • Evnen til at tænke ud af boksen og præsentere dine budskaber på en let forståelig måde, så alle forstår det.
 • Gode samarbejdsevner og naturlig flair for at opdyrke og pleje et relevant fagligt netværk.

 

Du er fleksibel og indstillet på, at din arbejdsadresse både vil være hos Styrolit i Maribo såvel som hos Styropack i Glejbjerg, hvorfor der påregnes noget rejseaktivitet i Danmark.

 

Dine muligheder

Kan du matche ovenstående, tilbyder Styrolit til gengæld et spændende job i en stor og dynamisk koncern. Jobbet vil udfordre dig på alsidige opgaver og have både faglige og personlige udviklingsmuligheder i en god og positiv virksomhedskultur, hvor gagepakken også matcher dine kvalifikationer.

Stillingen kan besættes fra Styrolits fabrik i Maribo eller med arbejdsplads hos Styropack i Glejbjerg. 

 

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til headhunter Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf.: 3152 8191 eller til salgschef Jan Nielsen, Styrolit, på tlf.: 6161 8237.

______________________________________________________________________________________________________________________

Styrolit besk logo

Styrolit udvikler og producerer bygningsisolering i EPS og er placeret i Maribo. Virksomheden er ejet af Styropack A/S, som er en del af den hollandske plastkoncern Synbra bv. Synbra ejer desuden isoleringsvirksomheder i Benelux, Tyskland og Portugal og har egen råvareudviklingscenter og produktion.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Byggeteknisk ansvarlig