CFO til familieejet investeringsselskab – E. Bank Lauridsen Holding A/S

CFO
Kontor og økonomi
E. Bank Lauridsen Holding A/S
17/01/2019
Esbjerg, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

E. Bank Lauridsen Holding A/S er et familieejet ejendoms- og investeringsselskab med base i Esbjerg. Selskabet ejer og administrerer en ejendomsportefølje på knap 200 erhvervs- og boliglejemål i Esbjerg, ligesom man er aktiv inden for ejendomsprojektudvikling samt investering i værdipapirer og unoterede erhvervsvirksomheder. Porteføljen af virksomheder, hvor selskabet ejer minimum 25%, omsætter årligt mere end kr. 1. mia. og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere.

E. Bank Lauridsen Holding A/S har 6 ansatte. Yderligere information findes på www.ebanklauridsen.dk.

Om dig og jobbet

Som CFO hos E. Bank Lauridsen Holding A/S kan du glæde dig til at blive en del af et team af motiverede og inspirerende kollegaer. Du deltager i en lang række spændende opgaver knyttet til CFO-funktionen i et selskab med en ambitiøs strategi om fortsat vækst, udvikling og investering i virksomheder og projekter i Danmark.

Af opgaver kan nævnes:

 • optimering på processer, rapporteringssystemer og KPI’er
 • forecasts og perioderapportering
 • årsregnskab og selvangivelse
 • sparringspartner og ”højre hånd” for selskabets CEO
 • ansvarlig for kontrakter
 • analyser af investeringscases og udviklingsprojekter
 • analyser m.v. ift. associerede virksomheder og datterselskaber
 • deltagelse i møder med samarbejdspartnere og bestyrelse
 • ansvarlig for bogholderiet som varetages af én medarbejder
 • ad hoc-opgaver som løses på tværs af ansvarsområder.

 

Du har en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Teoretisk er du uddannet cand.merc.aud. og kommer givetvis med praktisk erfaring fra revisionsbranchen.

Din erfaring fra revisionsbranchen kan være efterfulgt af en stilling som Financial Controller, regnskabschef eller økonomichef. Vigtigst er dog, at du er regnskabsteknisk velfunderet og finder motivation i at udfylde en rolle, der favner bredt såvel operativt som strategisk.

Vi forventer, at du er sikker i brugen af IT – herunder økonomisystemer samt MS Office. Engelsk beherskes i skrift og tale. Bopæl maks. 30 minutter fra Esbjerg.

Velkommen hos E. Bank Lauridsen Holding A/S

Vi tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer, varierende opgaver inden for drift af et investeringsselskab, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Vi byder dig velkommen til en arbejdsdag i en uformel atmosfære i en unik virksomhedskultur, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde, hvor man glædes ved at være en del af beslutningsprocessen, fejrer succeserne og løser opgaver i et engageret team, der er ligesom dig.

For den rette kandidat byder vi ind med en stilling, som til fulde vil modsvare og udfordre dine evner og ønsker.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
CFO til familieejet investeringsselskab – E. Bank Lauridsen Holding A/S