Chefkonsulent til rådgivning af deltidslandmænd

Chefkonsulent til rådgivning af deltidslandmænd
Rådgivning og HR
LMO
31/01/2018
Søften, Horsens eller Viborg, Midtjylland
Peter Torp - Tlf. 6015 0984
Del stillingsopslag

LMO styrker rådgivningen til segmentet deltidslandmænd som én af Danmarks største rådgivningsvirksomheder til landbrugserhvervet.

Som en del af LMO’s vækststrategi søges en dynamisk chefkonsulent, der, sammen med de øvrige velfungerende medarbejdere i ”deltidsteamet”, kan skabe opmærksomhed om LMO’s værdiskabende kompetencer for kundeporteføljen.

Om jobbet

Du tager ansvaret for, at LMO’s kunder, i segmentet deltidslandmænd, får fuld fokus og opmærksomhed. Du har en koordinerende og samlende rolle ift. ”deltidsteamets” medarbejdere og samspillet med øvrige rådgivningsspecialer i LMO.

Du vil være den drivende kraft i udviklingen af nyskabende produkter og koncepter, der er målrettet deltidslandmænds ønsker for indtjeningsoptimering, omkostningsminimering og forretningsudvikling.

Du vil have din egen kundeportefølje, hvor der rådgives inden for skat, skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Om dig

Det vigtigste er din indstilling og dit engagement, hvor der vises oprigtig interesse, forståelse og indlevelse i udfordringerne for deltidslandmænd. For at levere en værdiskabende ydelse, skal du have et kendskab til branchen.

  • Du er formodentlig funderet i revisionsbranchen, fagligt godt påklædt med relevant uddannelse og erfaring fra erhvervssegmentet.
  • Du er serviceorienteret med en forretningsmæssig tilgang, nytænkende og med kunden i centrum.  Det brede perspektiv fremmer du for den enkelte landmand gennem samspillet med LMO’s øvrige kompetenceområder.
  • Du er udadvendt, kreativ og positiv og dit drive og din dynamik smitter af på dine omgivelser. Du kan skabe sammenhængskraft, motivere og styre et projekt fra start til slut.

 

Du er idégenerator, igangsætter og tovholder på aktiviteter, faglige/sociale arrangementer, møder, kurser og virksomhedsbesøg afholdt af afdelingen eller med samarbejdspartnere.

Om LMO

LMO er én af Danmarks største rådgivningsvirksomheder inden for landbrugserhvervet. LMO gør sig umage for at medvirke konstruktivt til løsning af de udfordringer, der er i erhvervet, og virksomheden stiller store krav til sig selv.

LMO er en moderne fremtids- og vækstorienteret virksomhed med domiciler i Søften, Horsens og Viborg. Stillingen kan have arbejdsplads fra alle 3 domiciler.

LMO tilbyder

En udviklende stilling i et professionelt miljø, hvor der både er travlt og højt til loftet. Du får mulighed for at skabe din egen hverdag og sætte dit præg på fremtiden.

Ansættelsesforhold matcher stillingsbeskrivelsen.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Peter Torp 60150984 eller pt@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Chefkonsulent til rådgivning af deltidslandmænd