Control Engineer / automationsingeniør

Control Engineer / automationsingeniør
Ingeniør og teknik
CORE A/S
04/02/2020
Herlev, Københavnsområdet
Susanne Worm - tlf. 60 21 79 16
Del stillingsopslag

På vegne af CORE A/S søger vi en Control Engineer / automationsingeniør. 

Om virksomheden

CORE A/S har eksisteret siden 1999, grundlagt af Preben Alstrøm og er oprindelig en spin-off virksomhed fra Niels Bohr Institutet og er i dag delvist ejet af Haarslev Industries A/S.

CORE A/S leverer avanceret reguleringssoftware, der forbedrer driften af tørrere, inddampere, pressere, dekanterere og andre maskiner til fødevareindustrien, primært til producenter af animalske biprodukter.

COREs patenterede reguleringsteknologi giver kunderne store energibesparelser, bedre kvalitet af slutproduktet samt øget kapacitet og udbytte.

COREs reguleringsteknologi sælges i mere end 14 lande i Europa, USA og Australien og er i fortsat stor vækst, både i nuværende lande og nye områder.

I dag har virksomheden 10 medarbejdere og er placeret i Herlev i dejlige lyse kontorer og har afdelinger i USA og Australien. 

CORE har en meget flad organisation og en ligefrem og humoristisk omgangstone.

Om jobbet                

Du vil blive en vigtig brik i COREs automationsafdeling, der er inde i en rivende udvikling og vokser markant i disse år. Du får muligheden for at bidrage til udviklingen af ny avanceret reguleringssoftware i samarbejde med virksomhedens øvrige ingeniører/automationsteknikere/PLC-programmører. Du vil sammensætte og dokumentere reguleringssoftware og være med til at implementere styringen direkte hos kunderne. Jobbet indebærer rejser over hele verden (ca. 60 rejsedage om året).

Udvikling af nye moduler og løsninger

Med udgangspunkt i konkrete og komplekse behov hos kunden, bliver du en central faktor ifm. at udbygge eller udvikle nye moduler og løsninger, der skaber værdi for kunden.

Softwaren programmeres generelt på Siemens eller Allen-Bradley platforme.

Om dig

Du lægger vægt på en varierende og udfordrende hverdag, hvor du med stor selvstændighed, drive og fokus på tidsplaner gennemfører egne projekter.

Vi forventer, at du

 • er uddannet ingeniør inden for elektroteknologi, matematisk modellering eller lignende – om du er nyuddannet eller har flere års erfaring er ikke så afgørende
 • har erfaring med programmering, f.eks. i MATLAB eller PLC-programmering
 • gerne vil arbejde med automation og regulering af maskiner
 • er nysgerrig efter at finde optimeringsmuligheder
 • kan lide direkte kontakt med kunder, når reguleringssoftware skal implementeres
 • taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 

Det er en fordel, hvis du kender til maskinstyring og regulering af maskiner.

Virksomheden tilbyder

Du bliver ansat i en lille og meget udviklingsdrevet virksomhed i stor vækst, hvor du får mulighed for at sætte dit helt eget præg på dine arbejdsopgaver.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. rekrutteringskonsulent Susanne Worm, tlf. 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Control Engineer / automationsingeniør