COO

COO
Ledelse med personaleansvar
Cashpoint Denmark ApS
17/09/2018
Rødovre, Københavnsområdet
Tonny Lang - Tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af Cashpoint søger vi en COO.

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark. Produktet sportsbetting udbydes primært via væddemålsterminaler opstillet hos mere end 400 forhandlere overalt i Danmark. Et forhandlernetværk der består af kiosker, tankstationer og spillebutikker og som udgør kerneforretningen for aktiviteterne hos Cashpoint Denmark.

Organisationen i Danmark består p.t. af ca. 50 medarbejdere, som arbejder inden for administration, teknik, salg & marketing samt i selskabets 5 Cashpoint bettingshops. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 300 medarbejdere.

Om dig i jobbet som COO

Som COO får du det overordnede P/L- og ledelsesansvar for Cashpoint Denmark ApS, du får ansvaret for eksekveringen af en særdeles ambitiøs strategi og videreudviklingen af en vækstvirksomhed, der fokuserer på det landbaserede marked for sportsbetting. I takt med at forretningen fortsat vokser og udvikles, sikrer du de rette kompetencer og den rette organisering. 

Din primære arbejdsopgave og dit succeskriterie bliver at nå de opstillede kommercielle mål gennem synlig ledelse, tydelig kommunikation af forventninger, tilstedeværelse, sparring med lederteamet og motivering af medarbejdere og operationel involvering i udviklingen af forhandlernettet. 

Jobbet vil kræve ca. 50 rejsedage om året.

Handlekraftig, dynamisk og vedholdende leder

I dag sidder du sikkert i en lederstilling som salgs- eller markedschef i en markedsdrevet organisation og brænder efter chancen for at bevise, hvad du kan.

Det er et krav, at

  • din teoretiske ballast er minimum på diplomniveau f.eks. en HD(A) eller HD(O)
  • din bopæl er maks. 30 minutters kørsel fra virksomhedens adresse i Rødovre, og du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale
  • du har erfaring med operativt salg til kæder, optimalt til conveniencesegmentet eller har indgående erfaring med udvikling og operativt salg af et franchise.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende, nyoprettet stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Jobbet kræver, at du er parat til at lægge en engageret indsats, som i perioder strækker sig væsentligt ud over 37 timer. Til gengæld får du mulighed for at præge din egen såvel som virksomhedens udvikling.

Vi forventer ikke, at du kommer fra en stilling på COO-niveau, men ønsker at du kommer med talentet, der kan udvikles, så du med tiden kan vokse ind i rollen som CEO for Cashpoint Denmark.

Lønnen er baseret på en god fast løn samt en attraktiv bonusordning, firmabil på hvide plader, mobiltelefon, bærbar PC og internet betalt på din hjemmeadresse.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

I din ansøgning bedes angivet en indikation af din forventning til gagepakke. 

Bemærk. Ansøgning og CV skal være på engelsk.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cashpoint

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 10.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

www.cashpoint-solutions.com

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
COO