COO med potentiale til CEO

COO med potentiale til CEO
Ledelse med personaleansvar
Cashpoint Denmark ApS
01/05/2018
København, Københavnsområdet
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af klient Cashpoint søger vi en COO med potentiale til CEO.

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden forsportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark. Produktet sportsbetting udbydes primært via væddemålsterminaler opstillet hos mere end 400 forhandlere overalt i Danmark. Et forhandlernetværk der består af kiosker, tankstationer og spillebutikker og som udgør kerneforretningen for aktiviteterne hos Cashpoint Denmark.

Organisationen i Danmark består p.t. af ca. 50 medarbejdere, som arbejder inden for administration, teknik, salg & marketing samt i selskabets 5 Cashpoint bettingshops. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 300 medarbejdere.

Om dig i jobbet som COO

Som COO får du det overordnede P/L- og ledelsesansvar for Cashpoint Denmark ApS, du får ansvaret for eksekveringen af en særdeles ambitiøs strategi og videreudviklingen af en vækstvirksomhed, der fokuserer på det landbaserede marked for sportsbetting. I takt med at forretningen fortsat vokser og udvikles, sikrer du de rette kompetencer og den rette organisering. Du refererer til selskabets østrigske CEO og vil få støtte fra et strategisk managementteam bestående af bl.a. CEO’s fra koncernforbundne selskaber, som vil stå til rådighed med knowhow, sparring og vejledning, og som vil støtte dig i din udvikling til CEO for Cashpoint Denmark ApS.

Din primære arbejdsopgave og dit succeskriterie bliver at nå de opstillede kommercielle mål gennem synlig ledelse, tydelig kommunikation af forventninger, tilstedeværelse, sparring med lederteamet og motivering af medarbejdere og ikke mindst operationel involvering i udviklingen af forhandlernettet. 

Jobbet vil kræve ca. 30 rejsedage om året.

Handlekraftig, dynamisk og vedholdende leder

I dag sidder du sikkert i en lederstilling som salgschef eller salgsdirektør, i en markedsdrevet organisation og brænder efter chancen for at bevise, hvad du kan!

Du har allerede skabt bemærkelsesværdige og dokumenterbare resultater inden for salg og markedsudvikling, formentlig relateret til retail – og/eller kædesamarbejder, og kan se dig selv gennemgå udviklingen til en stærk CEO i en vækstvirksomhed.

Som person er du en robust og handlekraftig leder. Du er flittig og ambitiøs og har en snert af utålmodighed, der sikrer hurtig udvikling i organisationens projekter. Du tænker løsningsorienteret og handler praktisk. Du viser respekt for det eksisterende, men samtidig har du også ambitionen om at udvikle og udfordre arbejds- og forretningsgange.

Du har grundlæggende respekt for andre mennesker og evner at kommunikere ligefremt og i ”øjenhøjde”. Optimalt har du erfaring med ledelse af ledere. Vigtigst er dog at du formår at se helheden og skaber de optimale rammer for et tæt og værdiskabende samarbejde på tværs af det taktiske organisationslag.

Din teoretiske ballast er minimum på diplomniveau f.eks. en HD(A) eller HD(O). Din bopæl er maks. 45 minutters kørsel fra virksomhedens adresse i Rødovre. Engelsk beherskes på højt niveau i skrift og tale. Taler du tysk er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende nyoprettet stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Jobbet kræver, at du er parat til at lægge en engageret indsats, som i perioder strækker sig væsentligt ud over 37 timer. Til gengæld får du mulighed for at præge din egen såvel som virksomhedens udvikling.

Ud over et højt fagligt niveau vil det være dine opnåede og dokumentbare resultater indenfor salg og markedsudvikling og den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, Cashpoint har ansat, der gør forskellen.

Lønnen er baseret på en god fast løn samt en attraktiv bonusordning, firmabil på hvide plader, mobiltelefon, bærbar PC og internet betalt på din hjemmeadresse.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder – Bemærk, at både ansøgning og CV skal være på engelsk.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang på tlf. 50 555 666. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cashpoint

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

www.cashpoint-solutions.com

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
COO med potentiale til CEO