Cost Controller

Cost Controller
Ingeniør og teknik
Züblin A/S
31/10/2018
Søborg, Københavnsområdet
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

På vegne af vores kunde Züblin A/S søger vi en Cost Controller med en byggeteknisk baggrund (bygningsingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør).

Om virksomheden

Züblin A/S er en dansk entreprenørvirksomhed med lokalt markedskendskab og international styrke. De tilbyder ydelser inden for fundering, anlægsbeton, infrastruktur og nøglefærdigt byggeri af højeste kvalitet.

Züblin A/S er en del af STRABAG, én af de førende europæiske teknologikoncerner i bygge- og anlægsbranchen. Koncernen giver et stærkt finansielt grundlag at drive forretning på samt mulighed for at trække på international ekspertise fra virksomhedens tekniske division.

STRABAG-koncernen har knap 72.000 ansatte og en årsomsætning på omkring 100 mia. kroner, hvoraf cirka 1% genereres i Danmark.

Züblin A/S er en ikke-diskriminerende arbejdsplads, og alle med relevant faglig baggrund opfordres til at søge stillingen, uanset køn, etnisk og national oprindelse, religion eller fysiske og psykiske handicap.

Få mere information på www.zueblin.dk

Om jobbet

Du får ansvaret for projektøkonomien på projekter i forhold til den løbende interne budgettering og budgetopfølgning. Dette udføres i samarbejde med projektledelsen og senior cost controlleren, hvor du får ansvaret for den løbende rapportering til øverste ledelse og bestyrelse i Züblin i Danmark samt den internationale ledelse i Tyskland. Du får dermed ansvaret for kontinuerligt at indsamle nøgletal og vurdere disse informationer med baggrund i din byggetekniske erfaring og forståelse og herefter udarbejde rapporteringen med udgangspunkt i Züblins eksisterende IT-værktøjer. Man får som Cost Controller en nøglerolle, og du vil referere til Züblins Commerciel Business Unit Manager i Danmark.

Dine primære opgaver i øvrigt:

 • Du får ansvaret for løbende at indsamle information og opdatere rapporter op imod budgetter.
 • Forberede og afholde interne rapporteringsmøder bl.a. i samarbejde med senior cost controlleren.
 • At sikre det økonomiske overblik på de projekter, du har ansvaret for.
 • Afholdelse af møder med projektdirektør, projektchef og projektleder. Disse møder vil ofte foregå på byggepladser.

 

Dine kvalifikationer og dig som person

 • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller tilsvarende med minimum 5 års erfaring, gerne suppleret med en økonomisk efteruddannelse, og du har solid erfaring med styring af komplekse byggeprojekter.
 • Du har en god erfaring med projektledelse og er sikkert projektleder, projektchef, entrepriseleder eller byggeleder i dag.
 • Du har en god forståelse for tal – hvis du ikke har erfaring fra en helt tilsvarende stilling, får du den nødvendige uddannelse.
 • Du er god til at samarbejde.
 • Du er detaljeorienteret.
 • Du har gennemslagskraft.
 • Du har kommerciel forretningsforståelse.
 • Det er vigtigt, at du kan begå dig i en international organisation, hvor dine tværkulturelle kommunikations- og samarbejdsevner bliver helt afgørende for din succes.
 • Du er hjemmevant på en byggeplads.
 • Du er forhandlingsvant på engelsk.

 

Virksomheden tilbyder

Med base i Søborg, København, vil dit daglige arbejde foregå i samarbejde med et internationalt team af erfarne kollegaer.

Züblin tilbyder en udfordrende og ambitiøs arbejdsplads på nogle af Københavns mest markante projekter. Derudover et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som du selv er med til at præge i en organisation, som er i vækst og bygger nogle af de største og mest bemærkelsesværdige byggerier i Danmark.

Arbejdssted: Søborg.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen på telefon 31528191 eller mail jj@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Cost Controller