Design Control Specialist

Design Control Specialist
Ingeniør og teknik
Technolution A/S
02/05/2019
Hørsholm, Københavnsområdet
Susanne Worm - tlf. 60 21 79 16
Del stillingsopslag

På vegne af Technolution A/S søger vi en Design Control Specialist til udvikling af medicinsk udstyr.

Om virksomheden

Technolution A/S er et voksende konsulentfirma inden for udvikling af medicinsk udstyr og instrumenter. Virksomheden håndterer hele udviklingsprocessen i overensstemmelse med certificering ISO 13485/9001. Technolution arbejder primært med virksomheder inden for medicinsk udstyr, IVD og farma, både i Danmark og globalt.

Technolution A/S har en flad organisationsstruktur med 21 medarbejdere og er i fortsat vækst. En virksomhed med plads til individualitet, og hvor det forventes, at alle tager ansvar.

Kontoret i Hørsholm er beliggende i smukke naturomgivelser, har gode faciliteter, herunder et prototypeværksted og testlaboratorium.

Om jobbet                

Som Design Control Specialist hos Technolution vil du blive en del af et team af højt kvalificerede eksperter inden for design control for medicinsk udstyr. Din tekniske indsigt kombineret med din medicinske udviklingserfaring vil sikre udvikling af design control-dokumentation på et korrekt og tilstrækkeligt niveau, både internt og hos virksomhedens kunder. I dit daglige arbejde vil du derfor bygge bro mellem udviklings-, RA- og QA-kompetencer hos Technolution og hos kunderne, mens du kører design control-aktiviteter.

Arbejdsopgaver

 • Planlægning og gennemførelse af design control-dokumentation, herunder risikostyring, i overensstemmelse med gældende regler for udvikling af medicinsk udstyr.
 • Deltage i integrering af risikostyring og aktiviteter rettet mod anvendelighed.
 • Identifikation og analyse af risici og risikoreduktioner i samarbejde med udviklingshold.
 • Kontinuerlig forbedring og optimering af Technolutions design control-procedurer og -skabeloner i samarbejde med Technolutionteamet.

 

Om dig

Som person er du udadvendt, åbensindet, en fremragende kommunikator, velstruktureret, analytisk og proaktiv. Rollen som Design Control Specialist kræver, at du er systematisk og i stand til at arbejde effektivt både alene og i grupper.

Yderligere kvalifikationer:

 • Du har erfaring med udvikling af medicinsk udstyr og design control.
 • God forståelse for og erfaring med design control, ISO 13485, ISO 14971, IEC 62366-1 og muligvis med FDA-krav til udvikling af medicinsk udstyr.
 • Erfaring med design control, herunder oprettelse af krav, testplaner, testprotokoller og testrapporter.
 • Erfaring med risikostyring.
 • Du er flydende på dansk og engelsk.
 • Relevant uddannelse på bachelor- eller masterniveau og/eller relevant erfaring.
 • Som person er du åben overfor nye muligheder, har gode samarbejdsevner og en struktureret tilgang til dit arbejde samt tager ansvar og overholder deadlines.

 

Virksomheden tilbyder

Du vil som ansat hos Technolution A/S få en omfattende kontakt med toppen af danske medtech-virksomheder på tværs af brancher og discipliner. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor professionalisme og helhed er nøgleord, og hvor initiativer hilses velkommen og bliver værdsat.

Technolution A/S har løbende arrangementer af både faglig og social karakter og søger efter at skabe en sikker, tillidsvækkende og udviklende virksomhedskultur.

Man er stolte af det uhøjtidelige og professionelle virksomhedsmiljø, hvor alle kender hinanden godt og er gode til at gøre plads til den enkelte og ser styrken i at være der for hinanden.

Der er altid åbenhed for at blive inspireret af nye bidrag, og du vil have mange muligheder for at være medvirkende til en løbende forbedring af Technolution.

Der tilbydes attraktive arbejdsvilkår, både professionelt, socialt og økonomisk. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. rekrutteringskonsulent Susanne Worm, tlf. 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Design Control Specialist