Dynamisk hands-on afdelingsleder til Stampes Elektro

Hands-on afdelingsleder
Ingeniør og teknik
Stampes Elektro
20/02/2019
Ringkøbing, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af Stampes Elektro i Ringkøbing søger vi en dynamisk hands-on afdelingsleder.

Som led i et generationsskifte søger vi en iderig maskinmester, der er klar på at overtage stafetten – deltage i at drive og videreudvikle et firma i en spændende periode og udnytte virksomhedens fulde potentiale. 

Om virksomheden

Stampes Elektro er en solid og veldrevet elektro- og automationsvirksomhed med særlig fokus på salg og service af automationsopgaver, generatoranlæg samt elektromotorer og gear.

Virksomheden har en lang track record med seriøse projekter og har siden 1962 ageret både som total- og delleverandør af eltekniske og mekaniske leverancer og service. Herudover forhandles og serviceres industrielle generatorer fra EuroPower og GreenPower, elektromotorer, gear og reservedele samt egenudviklet specialudstyr.

Virksomheden beskæftiger 7 medarbejdere med kompetencer inden for elektro, mekanisk konstruktion og styringssoftware, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet omfatter industri, offshore, landbrug, installatører og offentlige myndigheder.

Stampes Elektro er netop blevet optaget i HOLTEC-gruppen – en automationsvirksomhed med store vækstambitioner, som har afdelinger spredt ud over landet og ca. 100 medarbejdere. Relationen åbner for synergieffekter i form af tilgang til nye potentielle kunder og samarbejde om ressourcer og kompetencer på tværs af afdelingerne.

Drømmer du om at overtage ansvaret for en mindre virksomhed og være med til at styre væksten og få forløst det fulde potentiale, så er det dig, vi søger.

Læs mere om Stampes Elektro på www.stampeselektro.dk og HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Om jobbet                

Du vil få det overordnede ansvar for 7 medarbejdere, et veludstyret værksted, et velholdt lager, en solid kundebase og uanede muligheder. Du skal være klar til såvel kundepleje som hands-on arbejde. Den elektro og mekaniske indsigt er afgørende, da firmaet, grundet den ny ejerstruktur, allerede har specialister at trække på i forhold til el og software.

Der er sikret mulighed for sparring, vidensdeling af 26 års opsparet viden og kundeoverdragelse hos den nuværende leder, som vil være i virksomheden de næste ca. 1 1/2 år.

Du vil referere til CEO’en fra HOLTEC.

Du bliver en helt central spiller i en dynamisk og faglig kompetent virksomhed, hvor du har en finger med i det hele, både omkring projektledelse, projektering, software, værkstedet, montagen og kunderne. Du har overblikket og kan sparre med kollegaer og kunder uanset niveau.

Om dig

Du har en god teknisk hands-on erfaring med elektro, gear og gerne generatoranlæg og har lyst til salg og forretningsudvikling. Du er optimalt set uddannet maskinmester, men anden uddannelse med samme kombination af el og mekanisk indsigt kan også være en mulighed.

Det forventes, at du har gjort dig erfaringer med ledelse, men optimalt har du 3 – 5 års praktisk erfaring kombineret med projektledelse og er nu klar til næste karriereskridt. Som person er du udadvendt med et roligt væsen, og det falder dig naturligt at tale med mennesker på flere niveauer. Salgsmæssigt er du god til at lytte og afdække kundens behov og ikke mindst god til efterfølgende at overdrage til kollegaerne. Ledelsesmæssigt tænker du i motivation i processen gennem at udvise vedholdenhed og gennemslagskraft, når det er påkrævet. Du er i det hele taget god til at tilpasse dig situationen, udvise nærvær og afkode signaler fra kunder og medarbejdere.

Vi forventer, at du

 • medbringer erfaringer inden for elektro, gear og gerne generatoranlæg
 • har god forståelse inden for automation, både HW og SW, men behøver ikke være specialist
 • har en teoretisk baggrund som maskinmester eller lignende
 • har dokumenterbar erfaring inden for branchen og har et godt netværk i regionen
 • har erfaring med tilbudsgivning
 • behersker dansk og engelsk ubesværet i skrift og tale
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus
 • er kvalitetsbevidst, kan skabe tillid og leverer til tiden
 • er en samlende person, der kan skabe en god teamspirit
 • har bopæl eller er villig til at tage bopæl inden for 45 min. kørsel fra virksomheden.

 

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Stor mulighed og frihed til at sætte dit præg på virksomheden såvel som produktpaletten. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Dynamisk hands-on afdelingsleder til Stampes Elektro