Elingeniør med interesse for UL, CSA, CE

Elingeniør med interesse for UL, CSA, CE
Ingeniør og teknik
Holtec A/S
01/04/2017
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 71 32 13
Del stillingsopslag

holtec logo

På vegne af klient, HOLTEC Automatic A/S, søger vi en ingeniør, stærkstrøm eller svagstrøm. Jobbet kan udføres fra virksomhedens adresse i Esbjerg, Hobro eller Lem. 

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed indenfor styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Om jobbet

Vi søger en stærkstrømsingeniør med interesse og erfaring inden for industriel automation.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Projektering af styringer.
 • Konstruktion af eltekniske diagrammer i UL og CE formater.
 • Indkøb af komponenter.
 • Projektledelse af større og mindre projekter.

 

Du får mulighed for at fungere som faglig spydspids inden for CE, UL, CSA love og regler vedrørende styringer til det amerikanske marked.

Om dig

Du er uddannet stærkstrømsingeniør, svagstrømsingeniør, eller har en anden relevant el-teknisk baggrund. Du har erfaring med projektledelse, samt nogen erfaring med og interesse for, at arbejde indenfor UL, CSA og CE området.

Du er analytisk, kan let overskue teknisk komplicerede processammenhænge og sætter en ære i at løse dine opgaver i høj kvalitet selv med til tider korte deadlines.

Du er velformuleret og kommunikerer præcist både skriftligt og mundtligt. Derudover behersker du engelsk i skrift og tale.

Vi forventer, at du:

 • Kan overskue projekter, såvel simple, som mere komplekse.
 • Har evnen til at samarbejde både internt/eksternt.
 • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø.
 • Er handlekraftig.
 • Er kvalitetsbevidst.
 • Er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen.
 • Behersker engelsk og dansk i skrift og tale på teknisk niveau.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og glad kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att: seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf: 40 713 213.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Elingeniør med interesse for UL, CSA, CE