Elkonstruktør, automation

Elkonstruktør, automation
Ingeniør og teknik
Holtec Automatic
01/04/2017
Lem, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40713213
Del stillingsopslag

holtec logo

På vegne af klient, HOLTEC Automatic A/S, søger vi en elkonstruktør, automation.

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed indenfor styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Stillingen kan besættes med arbejdssted i Esbjerg, Hobro eller Lem.

 
Om jobbet

Vi søger en elkonstruktør med en elteknisk baggrund som fx. installatør, stærk- eller svagstrømstekniker, eltekniker eller ingeniør.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe, som samarbejder tæt med produktionen. Dine primære opgaver bliver at designe el, arbejde med hardware, tavleprojektering i Pc-schematic (primære), Caddy++ eller E-PLAN, samt indkøb af materialer.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

  • Dokumentationsarbejde.
  • Tegning og arbejde i Pc-schematic, E-plan, Caddy ++
  • Deltager i tilbudsfasen, herunder ifm. kalkulationer m.v.
  • Indkøb af materialer.

 

Om dig

Du har en relevant baggrund med kendskab til de nævnte arbejdsområder. Du er velformuleret og kommunikerer præcist både skriftligt og mundtligt. Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. Har du erfaring med UL, CSA, CE, Atex, offshore eller olie gas industrien er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt med projekter.
  • Har evnen til at samarbejde både internt/eksternt.
  • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø.
  • Er kvalitetsbevidst.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og glad kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att: seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf: 40 713 213.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Elkonstruktør, automation