Erfaren indkøber til produkter inden for sport, leg og idræt

Indkøber
Øvrige jobs
TRESS Sport og Leg
06/12/2018
Skanderborg, Midtjylland
Morten Wittrup Præstbrogaard - tlf. 20 80 98 20
Del stillingsopslag

På vegne af TRESS Sport og Leg, Skanderborg, søger vi en dygtig og erfaren indkøber.

Er du klar til spændende og udviklende indkøbsopgaver inden for sport, leg og idræt og til at blive en del af et stærkt og effektivt indkøbsteam? Så kan jobbet her være noget for dig.

Om dig

Du er fagligt stærk, har arbejdet med indkøb i flere år og kan bidrage til afdelingen med din viden og erfaring, der kan løfte gruppen. Du kan lide at arbejde tæt sammen med leverandører og forstår værdien af at bygge en relation, men kan samtidigt holde øjnene på opgaven og få den gennemført. Da TRESS primært henter sine varer udenfor landets grænser, vil erfaring med international handel være et stort plus. Som person er du en stabil type, der har begge ben på jorden og kan bevare overblikket i en hverdag med mange opgaver.

Om jobbet

Med daglig arbejdsplads på hovedkontoret i Skanderborg bliver du en del af indkøbsafdelingen, der i dag består af 4 kollegaer under ledelse af indkøbschef Niels Kortegaard. Arbejdet består primært af langsigtet planlægning af indkøb af lagervarer, men vil også indeholde elementer af indkøb til enkeltsager og projekter. Desuden arbejder man som indkøber i TRESS sammen med salgsafdelingen – også løbende med at forbedre virksomhedens varesortiment, både i dybde og bredde.

Dine kvalifikationer

Du har arbejdet som indkøber og har en stærk interesse og flair for at gøre en god handel. Du interesserer dig for sport, leg og idræt, er smilende, serviceminded og villig til at yde en ekstra indsats. Du er hurtig samtidig med, at du er omhyggelig. Du behersker engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk vil være en fordel.

Virksomheden tilbyder

TRESS som arbejdsplads er en stabil virksomhed i positiv udvikling. Stemningen er præget af et højt aktivitetsniveau og af, at alle brænder for kvalitet og service omkring produkter og koncepter. Virksomheden tilbyder en løn, der matcher den rette ansøgers kvalifikationer. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til seniorkonsulent Morten W. Præstbrogaard, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 2080 9820.

___________________________________________________________________________________________________________

TRESS Sport og Leg leverer udstyr og løsninger til det aktive Skandinavien og er et af Skandinaviens førende firmaer inden for udstyr til idræt, sport, leg og motorik, og virksomheden lagerfører mere end 5.000 kvalitetsprodukter til omgående levering. TRESS tilbyder det meste og bedste inden for idrætsudstyr, motorikudstyr, børnehaveudstyr, legepladser, multibaner og meget mere. Kundekredsen er bred og dækker bl.a. skoler, børneinstitutioner, idrætshaller og –centre, kommuner, boligforeninger, anlægsgartnere, entreprenører og arkitekter.

Se endvidere: www.tress.dk 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Erfaren indkøber til produkter inden for sport, leg og idræt