Erfaren maskiningeniør til nyoprettet stilling – Head of Mechanical Engineering

Head of Mechanical Engineering
Ingeniør og teknik
MacArtney A/S
15/03/2019
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

For MacArtney søger vi, til en nyoprettet stilling, en erfaren maskiningeniør eller maskinmester som Head of Mechanical Engineering. Kunne du tænke dig at blive leder af en dynamisk afdeling for 12 mand i en spændende og velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor DNA’et er et fælles ønske om at levere teknisk interessante produkter, i absolut høj kvalitet, til en række spændende markedssegmenter rundt om i verden.

Om jobbet

MacArtney er i disse år på en spændende rejse, hvor et strategisk fokus, på at bevæge sig fra at være produktorienteret mod at være systemorienteret, indebærer udvikling og optimering igennem hele værdikæden. Dette arbejde består bl.a. i at identificere og udvikle stærke processer i og på tværs af afdelinger, styrket integration med ERP-system og meget andet.

Afdelingen består af 10 dedikerede maskiningeniører og 2 tekniske assistenter, fysisk placeret på to lokationer i hhv. Hjerting og Bur ved Holstebro. Afdelingen er udviklet over de seneste ca. ti år, og står nu overfor at skulle tage det næste skridt, hvorfor du som leder af afdelingen vil få gode muligheder for at forme og udvikle både processer og organisation, således at de tilpasses virksomhedens fremadrettede strategi.

Afdelingen er en del af Engineering-organisationen, og du vil som leder indgå i et stærkt team af ledere fra de tre øvrige Engineering-afdelinger (Electronic Engineering, Automation og tegnestuen), hvor sparring og fælles udvikling af afdelingerne er en del af hverdagen.

Afdelingen ledes i dag af Vice-President Engineering, og stillingen oprettes, idet han har behov for at kunne fokusere mere på den overordnede ledelse. Dette betyder, at du som leder af afdelingen vil få mulighed for hands-on sparring, dog med meget stor frihed til selv at udvikle afdelingen og medarbejderne.

Læs mere om MacArtney her:

Om dig

Du er en ligefrem og åben person og er god til at skabe personlige relationer, som du anvender i din daglige ledelse af afdelingen. Herudover har du gerne en mekanisk baggrund som tekniker, maskinmester eller ingeniør, kombineret med ledelsesmæssig erfaring. Det er ikke et krav, at du har offshore eller maritim erfaring, det er vigtigere, at du har tung mekanisk konstruktionserfaring kombineret med nogle års ledelse af et teknisk team.

Du har en god kombineret praktisk og teoretisk tilgang til ledelse, med fokus på at skabe resultater igennem, og sammen med, dit team og den øvrige organisation.

Du har et godt overblik og en god fornemmelse for at prioritere, og hjælper derved din afdeling med at komme bedst muligt i mål.

Dine primære opgaver vil være

 • daglig ledelse og personaleansvar
 • ressourceallokering, herunder løbende opfølgning og koordinering i og udenfor afdelingen
 • udvikling og opbygning af stærke arbejdsprocesser i afdelingen samt på tværs af afdelinger
 • udvikling og opbygning af kompetencer og tværfagligt samarbejde i afdelingen.

 

Vi lægger vægt på, at du

 • er ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt, men også deltage aktivt i teamsamarbejdet med virksomhedens øvrige ledere
 • har gennemslagskraft og er i stand til at prioritere, når beslutninger skal træffes
 • har erfaring med at arbejde i en branche, hvor anvendelsen af standarder er en vigtig del af hverdagen
 • er serviceorienteret og proaktiv samt har en positiv tilgang til samarbejdet med kunder og kolleger
 • har erfaring som personaleleder og forstår at balancere motivation og forventninger.

 

Virksomheden tilbyder

Et job i et utroligt velfungerende team, hvor alle hjælper alle og interesserer sig for hinanden. En udviklingsorienteret virksomhed med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling samt et rart arbejdsmiljø med en god omgangstone.

Bopæl

Stillingen varetages med udgangspunkt fra Esbjerg. Det er et krav, at du bor eller er villig til at tage bopæl inden for en times kørsel fra Esbjerg.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Erfaren maskiningeniør til nyoprettet stilling – Head of Mechanical Engineering