Field Engineer

Field Engineer
Ingeniør og teknik
Diehl Metering ApS
05/10/2018
Esbjerg, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

For Diehl Metering ApS, der er beliggende i Esbjerg, søger vi en erfaren Field Engineer, der som en del af teknisk afdeling kan tage ansvar for gennemførelse og servicering af virksomhedens projekter inden for energimåling og fjernaflæsning til den danske forsyningssektor.

Om virksomheden

Diehl Metering er en del af en stor international koncern med flere divisioner og samlet set ca. 16.000 medarbejdere på verdensplan. Diehl Metering beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere på verdensplan. Diehl Metering har hovedkontor i Ansbach i det sydlige Tyskland. Med udgangspunkt fra det danske salgskontor opererer Diehl Metering som totalleverandør af målere og aflæsningssystemer til forsyningssektoren i Danmark. Virksomheden har ubetinget markedets førende teknologier inden for området.

Om jobbet

Du vil med reference til Head of Office i Esbjerg være en del af det team, der tager sig af nye projekter og servicerer allerede igangsatte.

Som Field Engineer vil du have en hverdag fyldt med first line support, træning af kunder samt support til igangværende projekter. For at få succes i stillingen skal du være god til at kommunikere med både kunder, samarbejdspartnere og underleverandører samt virksomhedens øvrige internationale samarbejdspartnere i Diehl Metering koncernen.

Dit primære arbejdssted er på det danske hovedkontor i Esbjerg, med nogen rejseaktiviteter til virksomhedens danske kunder samt koncernens hovedkontor i Tyskland.

Om dig

Du er energisk og udadvendt og har let ved at skabe langvarige relationer, du er omgængelig og en ligefrem person, der formår og evner at kommunikere på alle niveauer.

Du har et stort drive, er god til at se og udnytte muligheder, er i stand til at arbejde selvstændigt, er i besiddelse af samarbejdsevner og et godt humør. Det er naturligt for dig at være opsøgende, og samarbejdet på tværs af organisationen falder dig let.

Det forventes, at du har kendskab til:

 • IP/datakommunikation
 • HF/radio communications
 • måleteknik
 • Windows-platformen
 • MS Office-pakken
 • simple programming/scripting.

 

Vi forventer, at du behersker dansk, engelsk og gerne svensk.

Du kan have relevant IT-uddannelse, være uddannet som ingeniør, maskinmester eller lignende.

Virksomheden tilbyder dig

En spændende og udviklende stilling i en virksomhed i vækst, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Løn og ansættelsesforhold vil blive forhandlet individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Field Engineer