Group Financial Controller

Group Financial Controller
Kontor og økonomi
Brødrene Hartmann A/S
14/09/2018
Gentofte, Københavnsområdet
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

 

På vegne af Brødrene Hartmann A/S i Gentofte søger vi en Group Financial Controller.

Er dit ønske et udfordrende job i en international virksomhed, hvor du er med til at styrke og drive udviklingen af finansfunktionen globalt? Evner du at gøre en forskel i en dynamisk hverdag, der indimellem byder på opgaver og rejser til Hartmanns udenlandske kontorer og fabrikker? Så er jobbet som Group Financial Controller hos Hartmann lige noget for dig.

Om dig og jobbet

Som Group Financial Controller indgår du i Hartmanns Group Finance afdeling med i alt 5 motiverede og inspirerende kollegaer, der supporterer Hartmanns koncernledelse og bestyrelse såvel som de globale forretningsenheder. Du deltager i en lang række spændende opgaver inden for group reporting og bliver en del af Hartmanns Group Finance team, som bl.a. arbejder med controlling, konsolidering og rapporteringer.

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende, struktureret og fokuseret på at få afsluttet påbegyndte opgaver. Du er detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget og afdelingens arbejde. Du er nysgerrig og sætter en ære i at optimere inden for dit fagområde. Du finder det naturligt at involvere dig i opgaver på tværs af organisationen og er typen, der selv søger oplysninger.

Du har en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Teoretisk er du uddannet cand.merc.aud. eller HD (R) og kommer med ca. 5 års praktisk erfaring fra enten revisionsbranchen, hvor du sikkert har serviceret mellemstore virksomheder, eller med regnskabsbaggrund fra tilsvarende virksomheder. Din erfaring fra revisionsbranchen kan være efterfulgt af en stilling som Financial Controller eller tilsvarende, og du har gerne haft berøring med IFRS. Vigtigst er dog, at du er regnskabsteknisk velfunderet.

Du er bruger af hele MS Office pakken og er sikker i anvendelsen af Excel. Erfaring med ERP-/konsolideringssystemer vil være en fordel.

Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt og vil bl.a. omhandle hele eller dele af:

 • Controlling og konsolidering på koncernniveau
 • Udarbejdelse af perioderapportering til direktion og bestyrelse
 • Års-forecasts på koncernniveau og kvartalsvise opfølgninger herpå
 • Udarbejdelse af års- og delårsrapporter
 • Ad hoc-opgaver i samarbejde med lokale økonomifunktioner i Argentina, Brasilien, Canada, USA og Europa
 • Økonomiske ad hoc-analyser til koncernledelsen
 • Ad hoc-projekter inden for forretningsgange, automatisering/robotics, implementering af nye systemer, finansielle guidelines m.v.

 

Velkommen hos Brødrene Hartmann

Vi tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en global, ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling, der byder på varierende udfordringer inden for drift, men som også giver dig mulighed for at arbejde projektorienteret. Stillingen byder på 10-30 rejsedage pr. år og kræver, at du behersker engelsk i skrift og tale. Spansk/portugisisk kan være en fordel, men er ikke en forudsætning.

Vi byder dig velkommen til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. Alt sammen i en unik virksomhedskultur, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde, hvor man glædes ved at være en del af beslutningsprocessen, fejrer succeserne og løser opgaver i et engageret team, der er ligesom dig.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Hartmann er verdens førende producent af emballage til æg. Virksomheden beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere worldwide og har foruden det danske produktionssite også tilsvarende produktionsfaciliteter på en række andre globale sites. Hartmann har igennem de senere år undergået mange spændende forandringer og står fortsat over for en række nye tiltag. Læs mere om Hartmann her.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Group Financial Controller