Head of Business Controlling

Head of Business Controlling
Kontor og økonomi
Bankdata
07/12/2018
Fredericia, Sydjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

På vegne af Bankdata i Fredericia søger vi en erfaren Head of Business Controlling til opbygning og ledelse af controllerafdelingen.

Er dit ønske et udfordrende job i en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der leverer intelligente IT-løsninger af højeste kvalitet til 9 danske pengeinstitutter. Og ønsker du, som Head of Business Controlling, at sætte dit personlige præg og gøre en forskel i en relativ ny controllerafdeling? 

Om dig og jobbet

Som Head of Business Controlling bliver du leder af controllerafdelingen, der på nuværende tidspunkt har 2 medarbejdere – men med en ambition om yderligere en ansættelse. Du refererer til økonomidirektøren og bliver omdrejningspunktet i controllerfunktionen, der blev etableret for et år siden, hos Bankdata. 

Du er en stærk formidler i skrift og tale, og du trives med at gå ud i forretningen og præsentere resultater af analyser og agere sparringspartner på tværs af Bankdata. Du har en naturlig lyst til at optimere processer og udvikle langsigtede og holdbare standarder, hvad enten det handler om at optimere simple redskaber eller større komplekse processer og værktøjer.

Som person er du imødekommende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende og struktureret, detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget og afdelingens arbejde. Du er nysgerrig og sætter en ære i at optimere inden for dit fagområde. Du finder det naturligt at involvere dig i opgaver på tværs af organisationen og er typen, der selv søger oplysninger.

Du har en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Teoretisk er du uddannet cand.merc.aud. eller HD(R) og har erfaring fra lignende stilling som Business/Financial controller, produktionscontroller etc. og gerne med nogle års erfaring som revisor.

Dine arbejdsopgaver

Som Head of Business Controlling er din primære funktion ledelse af afdelingen og arbejdet med opbygning af nye modeller for rapportering, hvor du definerer og implementerer Bankdatas fremtidige rapporteringsstruktur og -frekvens. Du vil få masser af muligheder for at præge udviklingen og drive afdelingen frem i den retning, som giver Bankdata mest mulig værdi på såvel kort som langt sigt.

Af arbejdsopgaver vil du bl.a. arbejde med:

 • udarbejdelse af materiale til ledelse og forretning, der sikrer et solidt beslutningsgrundlag
 • ledelse og opbygning af en effektiv controllerafdeling, der leverer valide tal
 • procesoptimering og procesbeskrivelser inden for regnskab og controlling
 • deltagelse ved udarbejdelse og analyse af Bankdatas måneds-, kvartals- og årsregnskaber
 • budgettering og forecasts, herunder etablering af en effektiv budgetopfølgningsstruktur samt implementering af denne i de forskellige afdelinger
 • at bidrage og være med til at skabe en ny prismodel/pristransparens
 • at deltage aktivt i Bankdatas nye ERP-implementering.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

____________________________________________________________________________________________________________________

Om Bankdata

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Virksomheden tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at Bankdata har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata på www.bankdata.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Head of Business Controlling