Headhunter/konsulent

Headhunter/konsulent
Øvrige jobs
Pay-Back specialist rekruttering
18/03/2019
Hele landet, Uspecificeret arbejdssted
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

Headhunter/konsulent

Har du relationerne, og drømmer du om et job, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og din egen succes? Så har du nu en unik mulighed for at blive konsulent hos Pay-Back specialist rekruttering. Vi søger en headhunter/konsulent, der drømmer om at drive selvstændig virksomhed i et forpligtende netværk, med masser af muligheder for at skabe en sund forretning.

Om Pay-Back

Pay-Backs koncept er udviklet og afprøvet igennem de seneste 10 år, hvor vi har arbejdet med rekruttering af specialister og ledere til danske virksomheder. Vi er en række erfarne rekrutteringskonsulenter, som arbejder selvstændigt, men i et forpligtende samarbejde, under den fælles Pay-Back ”paraply”. Vi er drevet af en professionel, analytisk og relationsbaseret tilgang til rekrutteringsarbejdet og tror på, at en høj grad af fleksibilitet og selvstændighed i hverdagen skaber grobunden for en succesfuld forretning.

Om jobbet, Pay-Back tilbyder

Har du en ”proven track record” fra salgs- eller konsulentbranchen, og har du skabt gode resultater, så har du hos Pay-Back muligheden for at blive en del af et fællesskab med masser af frihed og gode indtjeningsmuligheder. Vi har gjort det nemt for dig, du træder nemlig direkte ind i et dynamisk og leanbaseret forretningskoncept, hvor vi har effektiviseret rekrutteringsprocessen, så du kan arbejde med de ting, der skaber værdi. Hos Pay-Back får du adgang til:

 • Ét af markedets mest anerkendte person- og logik testværktøjer.
 • En veludbygget og dynamisk kandidatdatabase.
 • Et kæmpe fagligt netværk på de sociale medier.
 • Gennemafprøvede salgs- og marketingværktøjer.
 • Knowhow og daglig sparring med erfarne konsulenter.
 • Støtte fra vores backoffice til administrative funktioner.
 • En annonceringsstrategi med markant synlighed.
 • Hjælp til mødebookning via fastansat mødebooker.

 

Om dig

Vi forventer, at du er en igangsætter, der arbejder struktureret og effektivt. Du er samtidig kendetegnet ved at have en dyb og bred forretningsforståelse, der gør dig i stand til at yde kvalificeret rådgivning til kunderne.

Dine vigtigste kompetencer er:

 • Du er forretningsorienteret og har en professionel salgstilgang.
 • Du har en opsøgende salgsadfærd og proaktiv tilgang til dine opgaver.
 • Du er hurtigt i stand til at sætte dig ind i nye komplekse problemstillinger.
 • Du opfattes som en seriøs og kompetent rådgiver, og du er i stand til at yde sparring til kunderne på et højt niveau.
 • Du har et godt netværk i erhvervslivet og kan begå dig på ledelsesniveau.
 • Du har erfaring med rekruttering eller anden relevant konsulentrådgivning.

 

Arbejdssted: Hele landet.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf.: 3152 8191.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vilkår – struktur med høj grad af fleksibilitet

Det er målet at skabe en ny type rekrutteringsvirksomhed præget af lokalt fokus, effektivitet og engagement. Ud fra tanken om, at selvstændighed og entrepreneurship er fremtidens virksomhedsmodel, driver vore medarbejdere deres egen virksomhed med eget CVR nummer, hvor vi via Pay-Back arbejder sammen i et forpligtende netværk.

Vi udnytter teknologien og de muligheder, IT giver, for at arbejde struktureret og effektivt. Vi lider ikke under en tung organisation, hvilket kommer vore kunder til gode, og som samtidig giver os mulighed for omgående at reagere på mulighederne i vore omgivelser.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Headhunter/konsulent