Innovativ Siemens softwareudvikler til MacArtneys automationsteam

Innovativ softwareudvikler
Ingeniør og teknik
MacArtney A/S
30/06/2019
Bur eller Esbjerg, Midtjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

Vi søger en dygtig, innovativ work smarter softwareudvikler til MacArtney A/S, da man ønsker at styrke automationsteamet med endnu en profil. Du vil blive en del af en dynamisk, projektorienteret organisation med fokus på innovation og nytænkning i et spændende miljø med mange softwarekollegaer, og hvor maskinerne og de store spil bliver bygget i hallen lige ved siden af.

Læs mere om MacArtney her.

Om jobbet

Med reference til Head of Electronics vil du indgå i automationsteamet i virksomhedens Manufacturing-afdeling i Bur. Som Software Engineer skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører, varetage udviklingen af software og styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til et mindre standardspil til komplet nyudvikling af kabelnedgravningsmaskiner og kundespecifikke udviklingsopgaver med idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Om dig og din profil

Du brænder for teknik og glædes ved at være med til at bygge systemer op fra start til slut. Som person er du god til at sætte dig ind i en opgave, søger selv den fulde forståelse og arbejder struktureret og detaljeret. Du er beslutningsdygtig og tager ansvar, og du er samtidig opmærksom på de krav, som kunder og myndigheder har til udstyret. Du ser ofte muligheder for at optimere arbejdsgange – arbejde smartere. Du er teamplayer og bidrager med positiv energi og en løsningsorienteret tilgang.

Kvalifikationer

 • Du har en elteknisk baggrund, måske som automatiktekniker, industrielektriker, maskinmester, elinstallatør, elingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse.
 • Du har flere års erfaring med PLC-programmering i Siemens TIA-portal og/eller STEP-7. Allen Bradley er også ønskeligt. Har du også erfaring med programmering af HMI og SCADA – Beijer-HMI, er det et plus.
 • Du har erfaring i både idriftsætning og fejlfinding på mekanisk og elektrisk udstyr og har generelt en god maskinforståelse.
 • Du har en praktisk tilgang og er ikke bleg for selv at tage skruetrækkeren i hånden, når noget skal justeres.
 • Du begår dig ubesværet på engelsk i skrift og tale.
 • Du er indstillet på ca. 30 rejsedage årligt.

 

Brancheerfaring fra den maritime sektor/vindsektoren er ikke et krav, men vil være en fordel, ligesom kendskab til DNV og NORSOK også er relevant.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes et job i et utroligt velfungerende team, hvor alle hjælper alle og interesserer sig for hinanden.

En udviklingsorienteret virksomhed med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling samt et rart arbejdsmiljø med en god omgangstone.

Bopæl

Stillingen kan varetages med udgangspunkt fra Bur eller fra Esbjerg med nogle dage i Bur. Det er et krav, at du bor eller er villig til at tage bopæl inden for en times kørsel fra Bur eller Esbjerg.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Innovativ Siemens softwareudvikler til MacArtneys automationsteam