Konstruktionsingeniør med potentiale

Konstruktionsingeniør med potentiale
Ingeniør og teknik
Viborg Ingeniørerne
31/01/2018
Viborg, Midtjylland
Peter Torp - Tlf. 6015 0984
Del stillingsopslag

Pay-Back specialist rekruttering søger for Viborg Ingeniørerne en innovativ, kreativ og teamorienteret konstruktionsingeniør med potentiale og merkantil indstilling.

Om virksomheden

Viborg Ingeniørerne er en velkonsolideret ingeniørvirksomhed med et balanceret forhold til vækst og valg af opgaver. Virksomheden har en strategisk tilgang til fremtiden med oprindelig placering i Viborg og afdelingskontor i Aalborg. Virksomheden beskæftiger i dag 38 medarbejdere i en flad organisation, hvor der er højt til loftet og let til smil.

Viborg Ingeniørerne blev etableret i 1963 og er i dag ejet af 4 partnere, der udgør den daglige ledelse inden for hvert sit fagfelt. Virksomheden har strategisk fokus på et afvekslende flow mellem mindre/store og komplekse opgaver, hvilket giver en interessant arbejdsdag.

Om jobbet

Som konstruktionsingeniør hos Viborg Ingeniørerne håndterer du egne projekter, men indgår også i projekteringsteams. Du vil få mulighed for projektledelse og opsøgende arbejde på sigt. Vigtigt er det dog, at du har respekt for akkuratesse, punktlighed og stor indgående forståelse for konstruktioner, såvel teoretisk som udførelsesmæssigt.

Viborg Ingeniørerne har mange dygtige medarbejdere og kompetencer, og du vil blive en del af et trygt miljø, hvor der arbejdes på en høj faglig platform med mange spændende, forskelligartede projekter. Virksomheden har fokus på et højt informationsniveau og er kendetegnet ved en nysgerrighed, der sikrer en høj fleksibilitet og omstillingsparathed, således at kunderne – også i fremtiden –  bliver mødt i øjenhøjde. Viborg Ingeniørerne løser opgaver for både private virksomheder og offentlige myndigheder.

Medarbejderne arbejder i et åbent landskab i et uhøjtideligt miljø, hvilket betyder, at du altid har relevant faglig sparring lige i nærheden. Viborg Ingeniørerne har hovedkontor i Viborg og afdelingskontor i Aalborg. Den aktuelle stilling har afsæt i Viborgkontoret, med afvekslende fremmøde i Aalborg. 

Om dig

Vi søger en person med drive og gennemslagskraft, der har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed, hvor fagligheden prioriteres. Vi forventer, at:

  • Du er uddannet diplom- eller civilingeniør.
  • Du har minimum 4-5 års erfaring med projektering af alle former for bærende konstruktioner.
  • Du kan tegne i AutoCAD og har formentligt erfaring med Revit og forstår, hvordan man sammensætter et byggeri.
  • Du kan arbejde selvstændigt og kender værdien af tværfagligt samarbejde med såvel arkitekter, bygherrer og entreprenører.
  • Du har et højt fagligt niveau og sætter en ære i at levere god kvalitet.

 

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret virksomhed med sunde værdier og visioner. Der er således rigtig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i et uformelt miljø. Der er gode arbejdsvilkår og en uhøjtidelig omgangstone præget af holdånd og godt humør.

Løn og ansættelsesvilkår vil naturligvis modsvare dine kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Peter Torp tlf.: 6015 0984 eller pt@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Konstruktionsingeniør med potentiale