Kontorassistent, økonomi

Kontorassistent, økonomi
Kontor og økonomi
Cashpoint Denmark ApS
04/10/2018
Rødovre, Københavnsområdet
Tina Lykke Lang - tlf.: 50 42 18 14
Del stillingsopslag

Billede1

På vegne af vores kunde, Cashpoint Denmark ApS, søger vi, til selskabets kontor i Rødovre, en erfaren kontorassistent – økonomi.

Om virksomheden
Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som den største privatejede bookmaker på det danske marked, målt på antal forhandlere. Produktet “sportsvæddemål” udbydes via internetbaserede væddemålsterminaler opstillet hos mere end 400 forhandlere overalt i Danmark. Organisationen i Danmark tæller p.t. ca. 50 medarbejdere og vokser fortsat. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 250 medarbejdere og er en del af den internationale privatejede Gauselmann-koncern. 

Til at støtte teamet i Danmark søger vi en kollega til det administrative team.

Om dig og jobbet

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende og struktureret, detaljeorienteret og har høje standarder for dit arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være inden for eller relateret til:

 • bogføring
 • fakturering
 • debitoropfølgning
 • afstemninger
 • ad hoc-opgaver af økonomisk og administrativ karakter.

 

Dine kvalifikationer:

 • Du har flere års erfaring fra en regnskabs- og/eller bogholderifunktion.
 • Du er uddannet kontorassistent.
 • Du er struktureret og fleksibel i din tilgang til opgaverne, og du har en god regnskabsforståelse.
 • Du behersker MS-Officepakken og er sikker i anvendelsen af Excel. Har du kendskab til SAP er det en fordel, men ikke et krav.

 

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i skrift og tale. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav.

Arbejdssted: Rødovre, København.

Du har eller er villig til at tage bopæl maks. 30 minutters kørsel fra virksomhedens adresse.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som afdelingens udvikling. Ud over et højt fagligt niveau, vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, vi ansætter, der gør forskellen.

Ansøgning
Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Ansøgningen sendes på dansk eller engelsk. Du bedes angive dit lønkrav i dit CV. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Spørgsmål
Spørgsmål rettes til administrationschef, Lars Grøn Nielsen, Cashpoint Denmark ApS, på telefon 53 51 08 85 eller til Pay-Back specialist rekruttering, Tina Lykke Lang på telefon 50 42 18 14.

________________________________________________________________________________________________________________

Billede1

Cashpoint

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som en af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 8.500 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint-solutions.com

www.cashpoint.dk 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Kontorassistent, økonomi