Kvalitetsingeniør

Kvalitetsingeniør
Ingeniør og teknik
FiberVisions a/s
15/05/2019
Varde, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af FiberVisions a/s i Varde, søger vi en udadvendt kvalitetsingeniør med en baggrund som kemiingeniør.

Stillingen er for dig, der gennem dit arbejde kan fastholde og udbygge et løbende fokus på kvalitetsforbedringer og reklamationsbehandlinger i en international, dynamisk og markedsledende produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift.

Om jobbet

Med reference til, og i et tæt parløb med kvalitetschefen, bliver du en af spydspidserne i virksomhedens arbejde med Quality Assurance og dermed en nøgleperson for produktion af førsteklasses fibre.

Dine hovedopgaver er at

 • behandle kunde- og leverandørreklamationer
 • udpege og gennemføre forbedringsprojekter, såvel interne som eksterne i samarbejde med kunder og leverandører
 • opdatere og godkende råvarespecifikationer/kvalitetsaftaler
 • gennemføre interne audits og leverandøraudits
 • validere målemetoder og processer
 • vedligeholde ledelsessystemet
 • foretage kapabilitetsanalyser på fibre og råvarer
 • arbejde med værktøjet FMEA.

 

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har en konstruktiv holdning og praktisk tilgang til de opgaver, der opstår i forbindelse med den daglige drift. Når det kommer til opgaveløsningen, er du nysgerrig, detaljeorienteret og innovativ. Du tør udfordre det bestående og stiller de kritiske spørgsmål, internt som eksternt.

Om dig

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende og struktureret, detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget og afdelingens arbejde.

Du tænker og agerer praktisk og involverer dig i opgaver på tværs af organisationen og er typen, der selv søger oplysninger.

Vi forventer, at du

 • er uddannet kemiingeniør med materialekendskab
 • har nogle års erfaring som kvalitetsingeniør
 • er analytisk og gerne certificeret Six Sigma Green eller Black Belt eller på anden måde medbringer ekspertise inden for dataanalyse
 • er uddannet Lead Auditor, eller er indstillet på at arbejde med området
 • er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav
 • er ”afslutter” med gode dokumentationsegenskaber.

 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Ud over et højt fagligt niveau vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, der er ansat, der gør forskellen.

Arbejdssted: Varde. Bopæl max. 45 minutters kørsel fra Varde.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på telefon 50 555 666.

_______________________________________________________________________________________________________________________

FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i USA og Kina. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere – og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere på  www.fibervisions.com.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Kvalitetsingeniør