Logistikkoordinator

Logistikkoordinator
Øvrige jobs
FiberVisions a/s
28/08/2019
Varde, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af FiberVisions a/s i Varde, søger vi en ambitiøs logistikkoordinator med interesse for logistik og sourcing.

Om jobbet

Som ny kollega tilbydes du en spændende specialistrolle i logistikteamet, med fokus på disponering, lager- og logistikløsninger og daglig drift, men også på optimeringer, forbedringer, læring og udvikling.

Afdelingen tænker og handler dynamisk. Derfor er det vigtigt, at du som teamets nye medarbejder kan og vil bidrage bl.a. til arbejdet med sourcing som en strategisk tilgang, hvor indkøb af indgående varer bliver tænkt ind i forretningsmodeller og værdikæden.

Som logistikkoordinator bliver du en del af supply chain organisationen og har reference til logistikchefen. Du får mulighed for at arbejde fagligt inden for dine specialiserede kompetenceområder, men for den rette person kan vi byde ind med udfordringer, der til fulde modsvarer dine ambitioner og evner.

Dine opgaver

Et af dine vigtigste arbejdsområder er disponering af indgående varer. Her bliver du ansvarlig for korrekt disponering af en lang række varer i henhold til fastlagte disponeringsplaner. Det er også dig, som sikrer korrekt råvaredisponering. Dette sker i tæt samarbejde med produktionsplanlæggerne og logistikchefen.

Herudover vil du blive ansvarlig for transportafvikling, primært import end-to-end, hvor du sikrer optimale logistik- og transportløsninger efter just-in-time-principperne. Dette sker i et tæt samarbejde med produktionsplanlægningen og im- og eksportmanageren.

Som en naturlig del af jobbet arbejder du selvstændigt med lagerstyring og dokumenthåndtering. Opgaverne er internationale, og du vil komme til at arbejde med transporttyperne worldwide road, rail, sea & air.

Herudover vil du komme til at arbejde med

 • månedlige lageropgørelser
 • optimal disponering af råvarer
 • varemodtagelse
 • validering af data.

 

Om dig

 • du har nogle års erfaring inden for logistik og disponering, hvor oversøiske transporter formentlig har været en del af dit arbejde
 • du har en videregående uddannelse på diplomniveau (HD) eller bachelorniveau
 • du er initiativrig, resultatorienteret og sikrer, via grundighed, høj kvalitet i dit arbejde
 • du er positiv og omgængelig, og du kan lide at samarbejde med andre mennesker
 • du er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne
 • du ser en udfordring i løbende at optimere systemer og rutiner
 • du har god forretningsforståelse og tænker i helheder
 • du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau, taler du tysk er det en fordel, men ikke et krav. Du er fortrolig med relevante IT-værktøjer.

 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Ud over et højt fagligt niveau vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, der er ansat, der gør forskellen.

Arbejdssted: Varde. Bopæl maks. 45 minutters kørsel fra Varde.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på telefon 50 555 666 eller mail tl@pay-back.dk.

____________________________________________________________________________________________________________________________

FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i USA og Kina. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere – og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere på  www.fibervisions.com.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Logistikkoordinator