Marketingchef med skarpe online-kompetencer

Marketingchef
Salg og kommunikation
Cashpoint Denmark ApS
04/01/2019
Rødovre, Københavnsområdet
Tonny Lang - Tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

Billede1 

På vegne af vores kunde Cashpoint Denmark søger vi en eksekverende og strategisk tænkende marketingchef, der vil tage ansvaret for Cashpoints branding, profilering og samtlige marketingaktiviteter i Danmark.

Om Cashpoint

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark. Produktet sportsbetting udbydes online samt via væddemålsterminaler opstillet hos mere end 400 forhandlere overalt i Danmark.

Organisationen i Danmark består p.t. af ca. 50 medarbejdere, som arbejder inden for administration, teknik, salg & marketing samt i selskabets 6 Cashpoint bettingshops. 

Om dig og jobbet

Som marketingchef arbejder du kontinuerligt og vedholdende med customer journey og aktiveringsmuligheder via kontaktpunkter. Du vil få et tæt samarbejde med det centrale og internationale marketingteam, hvor du trækker på knowhow og bidrager med kompetenceudvikling og vidensdeling. Din online-værktøjskasse er fyldt op og opdateret via flere års erfaring i arbejdet med online-kommunikation og marketing, SoMe, SEO og datadrevne evalueringsprocesser.

Dit arbejde vil også omfatte den mere klassiske eksterne kommunikation i form af arbejde med CI, nyhedsbreve, brochurer, pressemeddelelser m.v. Her udnytter du de muligheder, som skabes via Cashpoints tilstedeværelse såvel online som via det fysiske forhandlernet. 

Du har en relevant teoretisk uddannelse inden for marketing og flere års praktisk erfaring med consumer marketing – B2C.

Du har erfaring med udviklingsarbejdet af en marketingstrategi, budgettering og eksekvering. Du taler og skriver ubesværet engelsk.

Arbejdssted er Rødovre, København. Jobbet kræver ca. 20 rejsedage pr. år.

Ser du et muligt match imellem dine karrieredrømme og stillingens krav, og har du mod på at bidrage til eksekveringen af en særdeles ambitiøs vækststrategi i en pionérvirksomhed, som har modet og midlerne til at nå målene…? Så lad os starte dialogen!

Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Dit CV kan du med fordel sende på engelsk. 

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Tonny Lang på telefon 50 555 666.

__________________________________________________________________________________________________________

Cashpoint

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 10.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

www.cashpoint-solutions.com

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Marketingchef med skarpe online-kompetencer