Mødebooker

Mødebooker
Salg og kommunikation
Pay-Back specialist rekruttering
19/12/2017
Esbjerg, Sydjylland
Jonas Jørgensen - tlf. 31 52 81 91 eller Kenni Simmelsgaard - tlf. 2392 3974
Del stillingsopslag

Kan du bruge telefonen effektivt, så vores konsulenter får møder i kalenderen, så er du måske Pay-Back specialist rekrutterings nye mødebooker.

Om jobbet

Vi søger en mødebooker på deltid til telefonisk mødebooking og opfølgning i dagtimerne ifm. udvalgte virksomheder over hele landet. Din kontaktperson hos kunden vil være beslutningstagere på ledelses- og direktionsniveau. Mødebookerens arbejde er af afgørende betydning for vores succes, og det er derfor vigtigt, at du tillægger arbejdet lige så megen værdi, som vi gør.

Herudover er jobbet kendetegnet ved:

 • Fleksibel arbejdsplanlægning.
 • Et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone og godt humør.
 • Løbende coaching og sparring.
 • Vi stiller alt til rådighed, til udførelsen af dine arbejdsopgaver, på vores kontor i Esbjerg.
 • Stillingen aflønnes som udgangspunkt med en fast timeløn eller alternativt pr. møde.

 

Du vil få en grundig introduktion til opgaven, og vi sørger for at give dig en målrettet oplæring og løbende coaching på opgaven. Vi prioriterer mødebookingen for vores konsulenter højt og værner om vores navn, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor vil du som mødebooker indgå i et tæt samarbejde med konsulenterne om opgaven.

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring med mødebooking/opsøgende salg og gerne inden for serviceydelser. Du vil selv være meget medbestemmende i forhold til planlægning og antallet af timer pr. uge, men vi forestiller os, at du er indstillet på at arbejde cirka 10-25 timer pr. uge.

Du trives med mødebooking og er drevet af at skabe resultater. Via din erfaring ved du hvordan forskellige typer skal kontaktes i telefonen – og du lader dig ikke slå ud af et afslag.

Vi forventer, at:

 • Du har erfaring med opsøgende salg/mødebooking.
 • Du kan lide at tale med mange forskellige mennesker.
 • Du er konkurrenceminded.
 • Du smiler i telefonen.
 • Du er stabil og engageret.
 • Du er videbegærlig og frisk på at blive udfordret.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller Kenni Simmelsgaard, tlf. 2392 3974.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Pay-Back specialist rekruttering

Pay-Back specialist rekruttering er et team af dedikerede specialister, som tilfører værdi hos mennesker og virksomheder. Vi arbejder med rekruttering, medarbejder- og virksomhedsudvikling. Vi løser opgaver over hele landet inden for alle brancher. Virksomheder drives fremad af mennesker. Hos Pay-Back er dette udsagn mere end blot en floskel. Det er et styrende element, og det er altid i vores bevidsthed, at vores arbejde er afgørende for vore klienters succes. Pay-Back er landsdækkende med egne kontorer og konsulenter i København, Esbjerg, Bramming, Horsens, Aarhus, Herning og Aabenraa.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Mødebooker