Multidynamisk elkonstruktør/projektleder til automationsprojekter

Elkonstruktør/projektleder
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
18/10/2019
Herning eller Lem, Midtjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af HOLTEC Automatic A/S i Herning/Lem søger vi en multidynamisk elkonstruktør til automationsopgaver til konstruktionsteamet i enten Herning eller Lem.

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau i form af konstruktion og produktion af styretavler til industrielle formål samt softwareløsninger og projektledelse.

Virksomheden agerer både som total- og delleverandør af eltekniske leverancer. HOLTEC Automatic A/S er Siemens Solution Provider og Beckhoff Solution Partner, og der arbejdes med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Virksomheden beskæftiger ca. 90 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 5 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning, Aalborg og Ringkøbing. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand pr. måned, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC Automatic A/S på www.holtec.dk

Om jobbet

Vi søger en elkonstruktør med en elteknisk baggrund som f.eks. installatør, stærk- eller svagstrømstekniker, eltekniker eller ingeniør.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af konstruktører, som samarbejder tæt med produktionen, i alt ca. 20 dedikerede specialister.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • deltagelse i kundebearbejdning/kundeansvarlig
 • deltagelse i tilbudsfasen, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN, CADdy++
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opfølgning på fremdrift i tavleværkstedet.

 

Om dig

Du har en relevant baggrund med kendskab til de nævnte arbejdsområder. Du er velformuleret og kommunikerer præcist både skriftligt og mundtligt. Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. Har du erfaring med UL, CSA, CE, ATEX, bioenergi eller olie-/gasindustrien og offshore er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du

 • er fokuseret på kvalitet
 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig
 • er økonomisk bevidst
 • er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle med ordresituationen
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
 • fungerer godt i et uformelt arbejdsmiljø.

 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Multidynamisk elkonstruktør/projektleder til automationsprojekter