Multidynamisk projektchef til en innovativ automationsvirksomhed i vækst

Multidynamisk projektchef
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
07/02/2018
Hobro og Aalborg, Nordjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af kunde, HOLTEC Automatic A/S i Hobro og Aalborg, søger vi en multidynamisk projektchef, der sammen med afdelingslederen vil være med til at udbygge afdelingerne i ”Holtec Nord”.

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau i form af konstruktion og produktion af styretavler til industrielle formål samt softwareløsninger og projektledelse.

Virksomheden agerer både som total- og delleverandør af eltekniske leverancer. HOLTEC Automatic A/S er Siemens Solution Provider og Beckhoff Solution Partner, og der arbejdes med både Allan Bradley og Omron i huset.

Virksomheden beskæftiger ca. 90 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 5 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning, Svendborg og Aalborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand pr. måned, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Om jobbet

HOLTEC Automatic ”Nord” har en spændende og stabil kundekreds og er i positiv udvikling. De 12 medarbejdere befinder sig fortrinsvist i Hobro, hvor Holtec har sin egen fløj i erhvervsparken Cemtec (Hydrogen Vally), resten sidder i NOVI forskerpark i Aalborg. For at accelerere væksten yderligere, søger vi en projektchef, der kan være den drivende kraft i at forme og udbygge de 2 afdelinger sammen med afdelingslederen, der så vil intensivere jagten på nye markedsandele.

Som projektchef har du ansvaret for, at afdelingens projekter leveres i rette tid, kvalitet og økonomi. Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du arbejder med projektledelse på tværs af organisationen. Herunder vil du være omdrejningspunktet i forhold til planlægning og tildeling af ressourcer i samarbejde med afdelingslederen samt overordnet ansvarlig for kalkulation, fakturering og efterkalkulation af projekterne. Du er fleksibel og ikke bange for hverken en skruetrækker eller lidt struktureret tekst, hvis du skal hjælpe en presset kollega eller tage en mindre hasteopgave. Lidt afhængig af din baggrund, så kan du måske skrive lidt kode, tegne en tavle eller skifte en frekvensomformer.

Om dig

Du har en relevant elteknisk baggrund som f.eks. elektriker, elinstallatør, maskinmester eller ingeniør. Du har måske allerede erfaring med Navision C5 og evt. også kendskab til C5 projektmodulet eller tilsvarende. Netop den økonomiske styring og overblik er essentielt i jobbet, så hvis du ikke allerede har erfaring heri, har du et stort ønske om at få det og evt. ende med at blive eksperten, de andre projektchefer går til. 

Du er som person:

 • Velfunderet såvel fagligt, ledelsesmæssigt som driftsøkonomisk.
 • Struktureret og har en proaktiv arbejdsstil, der skaber respekt og tillid til din person og arbejde.
 • God til at motivere og formår at lede og inspirere dine medarbejdere.
 • Velformulerende og kommunikerer præcist både skriftligt og mundtligt. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 
 • Entreprenør af natur og drives af udvikling og vækst.
 • Dygtig til at samarbejde både internt/eksternt.
 • Kvalitetsbevidst og leverer til tiden.
 • Velfungerende i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus.
 • En der kan skabe tillid.
 • Erfaren med tilbudsskrivning og kalkulation.
 • En der ser mersalg som en god service til din kunder og kan sælge disse løsninger til eksisterende kunder.
 • Omstillingsparat og klar på at have ”hands on” på mindre opgaver samtidig med, at du har det store overblik på de store projekter.

 

Virksomheden tilbyder

HOLTEC Automatic A/S tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Du får mulighed for at sætte dit præg i en multidynamisk virksomhed. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf.: 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Multidynamisk projektchef til en innovativ automationsvirksomhed i vækst