Multidynamisk servicetekniker / elektriker til automationsprojekter

Servicetekniker / elektriker
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
04/07/2019
Sønderborg, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af kunde, HOLTEC Automatic Sønderborg, søger vi en kørende servicetekniker / elektriker til spændende automationsprojekter, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver.

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau i form af konstruktion og produktion af styretavler til industrielle formål samt softwareløsninger og projektledelse.

Virksomheden agerer også som total- og delleverandør af eltekniske leverancer. HOLTEC Automatic A/S er Beckhoff Solution Provider og Siemens Solution Partner in Motion, og der arbejdes med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 5 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning, Svendborg, Aalborg og Ringkøbing. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand pr. måned, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S her.

Om jobbet

Vi søger en servicetekniker, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. En fuld udstyret gulpladebil vil være dit primære værktøj, hvorfra du selv planlægger din dag og foretager lige dele “brandslukning” og planlagte idriftsættelser af maskiner og almindelig service. Stillingen vil omfatte forskelligartede opgaver såsom fejlfinding, service, retrofit, indkøring af maskiner, elmontage samt test og kvalitetskontrol både på værkstedet i Sønderborg, HOLTECs andre afdelinger og hos virksomhedens kunder – primært i Jylland.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, industrielektriker, elinstallatør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du

 • arbejder fleksibelt og selvstændigt, og ser det som en naturlig ting, at du først kører hjem, når kundens maskine kører igen
 • har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når en produktionslinje står stille
 • er indstillet på ca. 100 rejsedage pr. år, hvor man ikke er hjemme til spisetid. Rejseaktiviteten vil være primært i Danmark, de nordiske lande, men også ture til udlandet af op til 14 dages varighed
 • har erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til selv at planlægge din dag
 • har kendskab til forskelligt PLC-software som Siemens, Beckhoff, Allen-Bradley og Omron, som minimum på fejlretningsniveau og er nysgerrig efter at lære mere
 • taler og skriver flydende dansk samt engelsk på rimeligt niveau
 • har højt humør også i travle perioder.

 

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent 5-mandsgruppe af konstruktører, softwareudviklere og teknikere, som samarbejder tæt de med andre afdelinger i HOLTEC-gruppen. 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Multidynamisk servicetekniker / elektriker til automationsprojekter