Økonomichef

Økonomichef
Kontor og økonomi
18/11/2019
Varde, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af kunde, en mellemstor produktionsvirksomhed med internationalt udsyn, søger vi en økonomichef.

Om dig og jobbet

Som økonomichef kan du glæde dig til at blive en del af et team af motiverede og specialiserede kollegaer. Virksomheden er velkonsolideret, har succes som leverandør og partner inden for et nicheområde, men fungerer også som OEM-leverandør til anerkendte virksomheder og brands. Virksomheden er beliggende i den sydlige del af Vestjylland.

Med reference til den adm. direktør, og som en del af virksomhedens lederteam, bliver dit ansvar at styrke og løfte økonomifunktionen, så denne imødekommer de fremtidige forventninger, som stilles til funktionen i en ambitiøs vækstvirksomhed. 

En anden vigtig opgave er at understøtte direktionen i de strategiske dialoger og forhandlinger, som løbende finder sted. Du indtager derfor naturligt en fortrolig position som sparringspartner og højre hånd for direktionen.

Af opgaver kan nævnes:

 • optimering af processer, rapporteringssystemer og KPI’er
 • financial og business controlling
 • likviditetsstyring 
 • kalkulationer, forecasts og perioderapportering
 • årsregnskab og selvangivelse
 • ansvarlig for kontrakter
 • analyser af investeringscases og udviklingsprojekter
 • drift af IT.

 

Du har en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Teoretisk er du sikkert uddannet cand.merc.aud. og kommer med praktisk erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Vigtigst er dog, at du er regnskabsteknisk velfunderet og finder motivation i at udfylde en rolle, der favner bredt såvel operativt som strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk. Virksomhedens identitet vil forblive fortrolig frem til personlige møder med virksomhedens repræsentanter.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Økonomichef