Overmontør til el-virksomhed i Midtjylland

Overmontør
Ingeniør og teknik
05/10/2018
, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af vores kunde, en større el-virksomhed i Midtjylland, søger vi en overmontør til at stå for den daglige ledelse af virksomhedens elektrikere og lærlinge i samarbejde med de øvrige overmontører.

Om virksomheden

Vores kunde er en veldrevet, større el-virksomhed med ca. 40 elektrikere og lærlinge. Virksomheden arbejder med alle typer af el-aktiviteter, almindelig el-service, industri, sikring og overvågning samt til stadighed en del byggeprojekter af større og mindre karakter.

Om jobbet

Du vil som én af firmaets overmontører deltage i den daglige drift, med løsning af de aktuelle opgaver hos virksomhedens forskellige kunder. Det primære omdrejningspunkt vil være industri- og byggeprojekter i Midtjylland, men du vil også have en del opgaver inden for det private kundesegment.

Om dig

Du er uddannet som elektriker, evt. el-installatør og trives med en varieret hverdag med mange opgaver, og du er ofte “i marken”, hvor opgaverne løses.

Du trives i en travl og selvstændig hverdag i en stilling, hvor du vil have en stor berøringsflade og mulighed for at påvirke tingene og skabe værdi for kunderne. Du kan lide at komme ud til kunderne, have et tæt samarbejde med virksomhedens mange samarbejdspartnere og har stor erfaring med opgavekoordinering, kalkulation (Kalkia) og kvalitetssikring.

Virksomheden tilbyder dig

  • Et spændende og selvstændigt job i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Fortsat mulighed for uddannelse og personlig udvikling.
  • Pensions- og sundhedsordning samt løn i forhold til kvalifikationer.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Overmontør til el-virksomhed i Midtjylland