PLC-programmør til virksomhed i Horsens

PLC-programmør
Ingeniør og teknik
Meldgaard Electric A/S
28/02/2018
Horsens, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af Meldgaard Electric A/S i Horsens søger vi en tekniker/programmør (ingeniør, automatiktekniker, maskinmester, elinstallatør, elektriker eller lignende), som har kendskab til PLC-systemer og lyst til at rejse ca. 60 dage om året.                                              

Om virksomheden

Meldgaard Electric A/S har mere end 30 års erfaring i udførelse af alt inden for el-automation – store projekter såvel som små. Virksomheden har bl.a. leveret automationsdele i tre meget avancerede anlæg til smeltning af jernbaneskinner i henholdsvis England, Kina og Indien.

Virksomhedens hovedområde er hydrauliske maskiner inden for metalindustrien, hvor man leverer mange store, komplette anlæg, både til nye maskiner og som opgradering til styringer i hele verden, fortrinsvis USA og Europa.

Meldgaard Electric A/S kan i princippet levere elektriske og elektroniske systemer til alle typer maskiner og har de seneste år specialiseret sig mere og mere i at opfylde maskinindustriens behov.

Om jobbet

Som ny medarbejder får du en bred rolle med ansvar for egne PLC-projekter og projektafklaring med kunderne, du udarbejder betjeningsvejledninger, står for gennemgang af software og test på værkstedet samt indkøring ved slutkunden.

En del af din rolle er også at varetage efterfølgende service og support, hvor du vil være i dialog med samarbejdspartnere, leverandører, kunder og slutbrugere i store dele af verden. Du skal være indstillet på at rejse ca. 60 dage om året over det meste af verden.

Om dig

  • Du har kendskab til eller erfaring med programmering af PLC-systemer – gerne Siemens eller Allan Bradley – og du har lyst til at dygtiggøre dig endnu mere inden for området.
  • Du kan også have mange års erfaring og lyst til at boltre dig i en mindre virksomhed med det potentiale, det medfører.
  • Du har en baggrund som ingeniør, automatiktekniker, maskintekniker, maskinmester eller tilsvarende.
  • Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

 

Efter en kortere indkøring forventes det, at du arbejder selvstændigt og er selvkørende i det daglige. Det er også vigtigt, at du er fleksibel og en teamplayer, der tager ansvar for dine arbejdsområder og har gåpåmod og naturligt ser muligheder frem for forhindringer.

Virksomheden tilbyder dig

Du får 6 gode kolleger og bliver en del af et team præget af godt samarbejde. Her trives man med forskelligartede tekniske udfordringer, og man er sammen om at løse mange af virksomhedens opgaver i et miljø præget af humor og godt, socialt fællesskab. Der vil også, hvis det passer ind i den daglige drift, være mulighed for planlagt hjemmearbejde.

Ansættelsesforholdene vil blive forhandlet på et individuelt og attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

PLC-programmør til virksomhed i Horsens