Portfolio Manager

Portfolio Manager
Øvrige jobs
Bankdata
09/05/2019
Fredericia eller Silkeborg, Midtjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

Trives du med en bred berøringsflade og er du en erfaren Portfolio Manager med en god forretningsforståelse, så er stillingen som Portfolio Manager hos Bankdata måske noget for dig? Du bliver en del af Bankdatas Enterprise Arkitektur & Portfolio Management Office, som er en central funktion hos Bankdata med stor positiv bevågenhed.

Stillingen og din rolle hos Bankdata

I Bankdata vil du få en enestående mulighed for at være med til at præge, hvordan Bankdata arbejder med porteføljestyring i en agil software udviklingsorganisation i rivende udvikling. Du kommer forretningsmæssigt til at arbejde med toneangivende pengeinstitutter, hvor den høje kundeinvolvering stiller krav, men giver også muligheder, som du ikke vil opleve mange andre steder.

Du bliver en del af en ambitiøs og fleksibel virksomhed med masser af kompetente kollegaer, der via en agil transformation af Bankdata har skabt en moderne og resultatorienteret finansiel IT-virksomhed. I rollen som Portfolio Manager har du en central rolle i forhold til at skabe transparens gennem proaktiv porteføljestyring og opfølgning, så strategiske beslutninger træffes på et solidt og ensartet grundlag.

Dine hovedopgaver bliver, at

 • identificere og drive løbende forbedringer af PMO-praksis i Bankdata og i porteføljesystemet
 • overvåge og følge op på porteføljens fremdrift, ressourcer, krav, økonomi og potentiale
 • planlægge og forberede møder, udarbejde relevante beslutningsoplæg og business cases, præsentere oplæg og facilitere processen så alle interessenter oplever den som værdiskabende
 • understøtte lederne på tværs af Bankdata i at udvikle succesfulde produkter til de prioriterede indsatsområder i forhold til f.eks. ressource- og kapacitetsstyring
 • drive den samlede porteføljestyring, kapacitetsplanlægning og rapportering.

 

Arbejdssted kan være i Fredericia eller Silkeborg, men der skal forventes arbejdsdage på begge kontorer.

Forventninger til dig

For at trives i rollen og få succes er det afgørende, at du er initiativrig, struktureret og analytisk. Du tager ansvar og tør tage beslutninger, ligesom du også naturligt yder lidt ekstra, når det kræves. Du er selvkørende og trives i et afvekslende miljø, hvor du både har et stort ansvar, men også et tæt samarbejde med teamet.

Du har solid erfaring med agil porteføljestyring formentligt fra et softwareudviklingshus eller en større IT-afdeling og en relevant kandidatuddannelse i bagagen. Dit faglige fundament og din strategiske samt holistiske tilgang betyder, at såvel interne som eksterne interessenter oplever dig som værende kompetent og en stærk sparringspartner i det daglige arbejde.

Det er samtidig vigtigt, at du

 • er proaktiv, vedholdende og altid udviser ordentlighed i dit arbejde
 • er en person med stor gennemslagskraft, der ikke er bange for at fastholde dine synspunkter og udfordre andres synspunkter, når det er nødvendigt
 • har en god forretningsforståelse, er nysgerrig og har en vilje og lyst til at involvere dig i Bankdatas forretning
 • er god til at kommunikere klart og tydeligt med andre, både skriftligt og mundtligt – på dansk og engelsk.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

_________________________________________________________________________________________________________________

Om Bankdata

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Virksomheden tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at Bankdata har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata på www.bankdata.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Portfolio Manager