Poweringeniør, konstruktør til maskineltavler

Poweringeniør, konstruktør til maskineltavler
Ingeniør og teknik
Tricon Electric A/S
04/08/2017
Kolding, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

Tricon_Electric_CMYK

På vegne af Tricon Electric A/S, der er et datterselskab af Tricon International A/S, søger vi en effektingeniør/projektleder til maskineltavler (elingeniør, elinstallatør, maskinmester). Projektlederen vil arbejde med servicering af Tricon Electric A/S’ kunder på det europæiske marked med hensyn til design og produktion af maskineltavler til OEM-maskinbyggere.

 

Om virksomheden

Tricon Electric A/S er datterselskab af Tricon International A/S og er kerneforretningen, siden virksomheden blev grundlagt i 1981. Virksomheden er drevet med gode værdier og holdninger til at drive virksomhed og fokuserer på at skabe løsninger med et højt teknisk niveau, hvor der er fokus på detaljerne.

 

Om jobbet

Virksomheden søger en person, der har erfaring med design af styretavler i henhold til EN60204 og EN60439 og har stor erfaring med eltavler til maskiner. Du bliver en del af ingeniørafdelingen med 30 ansatte. Din arbejdsplads vil være Danmark med et samarbejde med selskabets to virksomheder i Ungarn og Thailand.

Du kommer til at arbejde med eltavler til maskiner og fabrikker, koncepter til forskellige forretningsområder såsom international transport, marine fartøjer, offshore og vindmøller. Virksomhedens største kunder er store OEM-industrier, som hovedsageligt eksporterer globalt.

Du vil være projektleder for én eller flere kunder samt have effektdimensionering som dit særlige interesseområde. I rollen som projektleder er du omdrejningspunktet i processen og har ansvaret for at levere et slutprodukt til kunden, som lever op til Tricon Electric A/S’ høje standarder.  Virksomhedens salgsafdeling åbner nye kunder, hvor du skal supportere i forbindelse med salget.

Du møder kunden og identificerer de faktiske behov og krav, hvorefter arbejdet består i at køre projektet fra start til slut, herunder:

  • Projektere og dimensionere maskineltavler, herunder beregning af kobberskinne og hovedstrøm.
  • Indgående arbejde med foretrukne beregningsprogrammer og produktionslayout på specialistniveau.
  • Faglig sparringspartner for kobberskinneanlæg for den øvrige organisation med lovmæssige regler og bestemmelser for området.
  • Varetagelse af rollen som projektleder og sikre, at projektet gennemføres på optimal vis.
  • Kalkulere tilbud, oprette salgsordrer og sagsnumre.
  • Forberede teknisk information til produktion og indkøbsafdeling.
  • Gennemgå diagrammer og styklister.
  • Overdragelse af sagen til produktion.

 

Du vil være den tekniske og økonomiske ansvarlige projektleder, hvilket også inkluderer fakturering, og du vil være en del af aftersalesevalueringen.

 

Om dig

Du er en ansvarlig person, der arbejder effektivt inden for de stillede rammer, du er selvstændig i jobbet og ser muligheden for at påvirke din hverdag. Da arbejdsbyrden i virksomheden fra tid til anden kan variere, skal du være forberedt på, at der kan blive tale om nogen fleksibilitet.

Du er i stand til at kommunikere åbent og med tillid til dine kunder, og der lægges vægt på dine evner til at se kundens faktiske behov, da virksomheden ønsker at blive set som partnere i stedet for en traditionel underleverandør.

Du er uddannet elingeniør, elinstallatør, maskinmester, automatikmekaniker eller lignende.

 

Virksomheden tilbyder dig

Tricon Electric A/S tilbyder dig en udfordrende og varieret stilling med høj grad af involvering i en dynamisk og horisontal orienteret organisation. Du vil indgå i den danske ingeniørafdeling med masser af dynamik, god humor og gode muligheder for at dele viden i teamet af dygtige kollegaer. Det forventes, at du behersker engelsk og gerne tysk, i skrift og tale.

Løn og ansættelsesvilkår vil naturligvis modsvare dine kvalifikationer. 

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att.: Seniorkonsulent, Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Poweringeniør, konstruktør til maskineltavler