Procesingeniør, produktionsingeniør

Procesingeniør, produktionsingeniør
Ingeniør og teknik
30/01/2018
, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 60 888 444
Del stillingsopslag

På vegne af klient søger vi, til en nyoprettet stilling, en procesingeniør.

Stillingen er for dig, som brænder for at drift, processer og metodeudvikling på produktionslinjer til at gå op i en højere enhed.

Om virksomheden

Vores klient er en velkonsolideret, markedsledende virksomhed i en nicheindustri. Virksomheden agerer globalt via sit internationale udsyn og sine produktionsenheder i både Danmark og udlandet – i og uden for Europa.

Til den danske produktionsenhed, som er beliggende i den sydlige del af Jylland, søger vi nu en procesingeniør, produktionsingeniør.

Om jobbet

Som procesingeniør arbejder du med at designe og gennemføre små og store projekter, som understøtter en kontinuerlig udbygning og optimering af produktionsanlægget.

Din hverdag bliver varieret og vil udfordre dig på din faglighed og dine evner til at skabe overblik og samarbejde med kollegaer. Du vil opleve en hverdag med en fin vekselvirkning og sammenhæng imellem design, planlægning og praktisk udførsel inden for bl.a. maskinteknik, el, automation, produktionsteknik og projektledelse. Dine projekter vil være forankret hos den ansvarlige fagchef og nøglemedarbejdere som også vil give dig fokus, faglig sparring og den nødvendige støtte til, at du når dine mål.

Dine hovedopgaver     

 • Ansvar for forbedringer på produktionslinjen via optimeringer af produktionsprocesserne.
 • Deltage i udvikling, implementering og vedligeholdelse af systemer, som sikrer ensartet produktkvalitet.
 • Specificering af krav til udstyr m.m.
 • Teknisk kontraktforhandling ved indkøb.
 • Kontaktperson til eksterne samarbejdspartnere, leverandører og myndigheder.
 • Risikovurdering og anlægsdokumentation.
 • Test, implementering og idriftsætning i tæt samarbejde med ”vedligehold”.
 • Du er resultatorienteret og tænder på udfordrende opgaver og profitable resultater.
 • Du evner at sætte dig ind i komplicerede produktionsprocesser, ser muligheder for forbedringer og er personen, som driver forbedringerne ind i driften.
 • Du er selvstarter og kan eksekvere, når alle fakta og informationer er undersøgt, og projekter skal videre til implementering.

 

Kvalifikationer – vi forventer, at du

 • Er uddannet ingeniør, f.eks. maskiningeniør, produktionsingeniør, kemiingeniør eller maskinmester – gerne med en håndværksmæssig baggrund.
 • Har erfaring fra produktion med kontinuerlig drift.
 • Arbejder systematisk og struktureret.
 • Har minimum 2 års erfaring med projektarbejde, industriel produktion og fremstillingsprocesser.
 • Behersker engelsk i skrift og tale.
 • Har erfaring med og anerkender vigtigheden af dokumentation.
 • Kendskab til Lean og/eller Six Sigma, f.eks. som Green Belt, vil være en fordel, men er ikke et krav.

 

Din personlighed er ekstrovert og ærlig. Du evner at tale med kollegaer på alle niveauer og i alle funktioner. Du har overblik og besidder lysten til at motivere produktionsmedarbejdere, så de kan se nødvendigheden af de tiltag, du foreslår. Du går foran som ”forandringsagent” og er garant for løbende forbedringer på produktionslinjer, der kører 24 timer i døgnet. 

Er du nyuddannet, f.eks. maskinmester, hører vi også gerne fra dig, hvis du samtidig har tilegnet dig relevante kvalifikationer og praktisk erfaring inden for kontinuerlig drift og masseproduktion.

Dine muligheder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som virksomhedens udvikling. Ud over et højt fagligt niveau vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, virksomheden har ansat, der gør forskellen.

Da arbejdspladsen er beliggende i den sydligste del af Jylland, er det et krav, at du har eller er villig til at tage bopæl i en region, der afgrænses med Ribe og Haderslev som nordligste byer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Virksomhedens identitet forbliver anonym frem til, at finalekandidater præsenteres personligt for virksomheden.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf.: 60 888 444.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Procesingeniør, produktionsingeniør