Procesingeniør, specialist

Procesingeniør, specialist
Ingeniør og teknik
AN GROUP A/S
12/09/2018
Kalundborg eller Lynge, Region Sjælland
Susanne Worm - tlf. 60 21 79 16
Del stillingsopslag

 

På vegne af AN GROUP A/S søger vi en senior ingeniør eller specialist til procesanlæg.

Om virksomheden

AN GROUP er en innovativ og ambitiøs ingeniørvirksomhed, der leverer rådgivning om procesanlæg og automation. Kunderne er de største farma-, biotek- og medicovirksomheder i Danmark. I dag har virksomheden 50 medarbejdere. Firmaet har fortsat stor vækst, får konstant nye opgaver og har derfor brug for flere medarbejdere. AN GROUP er dels beliggende i Lynge og dels i Kalundborg – du vil i givet fald blive tilknyttet det kontor, der ligger tættest på din bopæl.

AN GROUP leverer den bedst mulige rådgivning inden for design af procesanlæg og automation samt tilhørende kvalificering.

Firmaet har vundet prisen for ”the top 100 best IT-companies” inden for industrial IT-solutions i 2015.

Om jobbet                

Du bliver en del af et team med masser af entreprenørånd og engagement. Teamet er på 2 år vokset fra 4 til 20 medarbejdere og har forskellige baggrunde inden for proces, automation og el. Dit fokusområde bliver design, udvikling og kvalificering af procesanlæg, som f.eks. rustfri ståltanke, rør og pumper. På de større opgaver vil du arbejde i teams på 5-10 personer.

Du vil arbejde med unikke og skræddersyede kundeløsninger, hvor hvert projekt er forskelligt, og du er med i hele forløbet. Helt konkret designer og projekterer du procesanlæg inden for fermentering, grovrensning, finrensning mv. og sikrer, at det lever op til myndighedernes regulativer og specifikationer.

Dine opgaver vil yderligere være:

 • afklarende designmøder med kunder igennem hele projektet
 • kravspecifikationer og risikovurderinger
 • indkøring samt test og kvalificering af procesanlæg.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, maskin- eller kemiingeniør eller anden relevant uddannelse/erfaring, gerne inden for maskin-, kemiteknik etc.

Desuden:

 • har du 3 års erfaring med bygning/design af procesanlæg
 • taler dansk og engelsk – flydende, både skrift og tale.

 

Det er vigtigt for dig, at du har en varierende og udfordrende hverdag, hvor du styrer projekterne og skaber resultaterne. Du er udadvendt, løsningsorienteret, arbejder selvstændigt, men kan også arbejde i teams samt er kundeorienteret.

Det er en fordel, hvis du:

 • har kendskab til den farmaceutiske branche
 • har kendskab til GMP.

 

Virksomheden tilbyder

Du vil som ansat i AN GROUP få en spændende og meget varieret hverdag, hvor du deltager i design, etablering og optimering af systemer på et niveau, som sikrer kunderne de optimale løsninger.

Herudover tilbydes:

 • en attraktiv løn efter kvalifikationer
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling med spændende opgaver i en innovativ virksomhed
 • et behageligt arbejdsklima med en god og uformel tone og frihed under ansvar i en virksomhed med en meget flad organisation
 • der arrangeres også løbende en række sociale arrangementer som f.eks. teambuilding, skiture eller teaterbesøg.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. rekrutteringskonsulent Susanne Worm, tlf. 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Procesingeniør, specialist