Programmør til PLC-/automationsafdeling

Programmør til PLC-/automationsafdeling
Ingeniør og teknik
Tricon Techsoft A/S
19/02/2018
Kolding, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af Tricon Techsoft A/S, der er et datterselskab af Tricon International A/S, søger vi en automationsingeniør (elingeniør, elinstallatør, automationsteknolog, maskinmester). Du vil arbejde med rådgivning, udvikling og gennemførelse af spændende automationsprojekter, primært for OEM-producenter.  

Om virksomheden

Tricon Techsoft A/S er et datterselskab i Tricon-koncernen og har eksisteret siden 1991. Virksomheden er i vækst og har på nuværende tidspunkt 25 medarbejdere, fordelt på henholdsvis PLC/automation og en dataafdeling, der arbejder efter nogle sunde værdier og holdninger i forhold til at drive virksomhed.

Virksomheden har primært fokus på projektorienterede opgaver, hvor man analyserer, designer og udvikler sine kunders idéer til færdige løsninger. Der forekommer ligeledes opgaver, hvor virksomheden fungerer som konsulent og indgår i kunders projektorganisation. Hos Tricon Techsoft A/S arbejdes målrettet og strategisk i forhold til at vælge de opgaver, der passer bedst til virksomhedens tekniske spidskompetencer og arbejdsform.

I Tricon Techsoft A/S fokuseres på at tiltrække opgaver, som også er tilstrækkeligt fagligt udfordrende og udviklende at arbejde med for medarbejderne. Ved velovervejet ressourcestyring sikres den optimale balance imellem opgaven og den enkelte medarbejders kompetencer.

Om jobbet

Tricon Techsoft A/S bestræber sig hele tiden på at være i front med de nyeste teknologier, specielt inden for Siemens, Beckhoff, Allen Bradley og B&R’s produktserie. Man er derfor certificeret Siemens og Beckhoff Solution Partner og prioriterer fagligheden særdeles højt.

Virksomheden arbejder med et bredt udsnit af forskellige PLC-fabrikater samt HMI, Scada og motionløsninger og har fokus på at lave løsninger af høj kvalitet, som bruges til mange forskellige brancher og industrier såsom:

 • logistik/transport
 • sorteringsanlæg
 • servo- og motionløsninger
 • maskinstyringer
 • procesanlæg.

 

Som automationsingeniør hos Tricon Techsoft A/S kommer du til at beskæftige dig med analyse, design, implementering, dokumentation, test, idriftsætning og efterfølgende support til dine kunder. Gennem virksomhedens forskelligartede kunder, vil du komme i berøring med mange forskellige udviklingsplatforme.

Du kommer til at følge projekterne fra tilbudsgivning og indgåelse af aftale, til udførelse og idriftsættelse af anlægget.

Om dig

Det er vigtigt, at du har en personlighed, der passer ind i virksomheden, med fokus på en venlig og imødekommende tilgang, og at du trives i samarbejdet med kunder og kollegaer. Du er en holdspiller og har stor interesse for automation og udvikling generelt.

Som person kan du nikke genkendende til følgende:

 • Du har en baggrund som stærkstrøms- eller automationsteknolog, elingeniør eller lign.
 • Du har erfaring med og kendskab til programmering af PLC/HMI.
 • Du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier.
 • Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt.
 • Du sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.
 • Du er villig til at rejse (i mindre omfang) i forbindelse med idriftsætning.

 

Virksomheden tilbyder dig

Tricon Techsoft A/S tilbyder dig en udfordrende og varieret stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation med gode karrieremuligheder, hvor der er plads til at udvikle sig både fagligt og personligt. Du tilbydes et job, hvor ansvar og selvstændighed er to vigtige faktorer og med spillerum til at bidrage til virksomhedens videre udvikling.

Virksomhedsstrukturen er flad, så der er ikke langt mellem top og bund. Hverdagen er uformel, og man tilgår hinanden i en god og humoristisk omgangstone, hvor ingen skal være bange for at spørge om hjælp, og hvor der løftes i samlet flok.

Du vil blive involveret i både store og små projekter. Til tider, eller efter ønske, vil du være den primære kontaktperson til virksomhedens kunder og dermed have ansvaret for projektgennemførelsen. Du vil komme til at arbejde individuelt eller i teams og altid med mulighed for sparring med dine kollegaer.

Har du brug for kurser eller faglig opgradering, vil du naturligvis blive det tilbudt – det kan være på forkant eller i forbindelse med et projekt.

Løn og ansættelsesvilkår vil naturligvis modsvare dine kvalifikationer, og du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme egen hverdag.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Programmør til PLC-/automationsafdeling