Marketingkoordinator

Marketingkoordinator
Salg og kommunikation
Cashpoint Denmark ApS
05/10/2018
Rødovre, Københavnsområdet
Tonny Lang - Tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

Billede1 

På vegne af vores kunde Cashpoint Denmark søger vi en marketingkoordinator, der tør tage ansvaret for Cashpoints branding, profilering og samtlige marketingaktiviteter i Danmark og Sverige. 

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark. Produktet sportsbetting udbydes primært via væddemålsterminaler opstillet hos mere end 400 forhandlere overalt i Danmark. Et forhandlernetværk der består af kiosker, tankstationer og spillebutikker, og som udgør kerneforretningen for aktiviteterne hos Cashpoint Denmark.

Organisationen i Danmark består p.t. af ca. 50 medarbejdere, som arbejder inden for administration, teknik, salg & marketing samt i selskabets 5 Cashpoint bettingshops. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 300 medarbejdere.

Om dig og jobbet

Som marketingkoordinator bliver det din opgave, sammen med Cashpoints centrale marketingsafdeling, at definere og implementere kampagner og aktiviteter samt at udvikle selskabets corporate identity og marketingstrategi i Danmark og Sverige – offline og online.

Det bliver også dit ansvar at opbygge og varetage arbejdet relateret til ekstern kommunikation herunder via nyhedsbreve, annoncering, onlinekampagner, brochurer og pressemeddelelser. 

Som person tager du ejerskab for dine opgaver og opsøger de svar, du har brug for, for at nå dine mål. Dine engelskkundskaber er naturligvis i top, da du løbende har kontakt til kollegaer i udlandet. 

Du har en relevant teoretisk uddannelse inden for marketing og har nogle års praktisk erfaring med consumer marketing – B2C, samt onlinemarketing. Herudover har du erfaring med udviklingsarbejdet for en marketingstrategi, budgetter og eksekvering.

Arbejdssted er Rødovre, København. Jobbet kræver ca. 20 rejsedage pr. år, primært til Wien. Du har, eller er villig til at tage bopæl, maks. 30 minutters kørsel fra virksomhedens adresse.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Ansøgning og CV sendes på engelsk.

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Tonny Lang på telefon 50 555 666.

__________________________________________________________________________________________________________

Cashpoint

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 10.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

www.cashpoint-solutions.com

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Marketingkoordinator