Projektchef (konstruktør, bygningsingeniør)

Projektchef (konstruktør, bygningsingeniør)
Ingeniør og teknik
22/12/2016
Aarhus, Midtjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

På vegne af vores klient, søger vi en projektchef (konstruktør, bygningsingeniør eller tilsvarende) til afdelingen for Renovering og Egenproduktion.

 

Om virksomheden

Vores klient er blandt de førende aktører i bygge- og anlægsbranchen med fokus på produktivitet, bæredygtighed og kvalitet.

 

Om jobbet

Dette er en nøglestilling med reference til afdelingschefen, hvor du er med fra start til slut i opgaveløsningen og med stor variation i hverdagen og opgaverne. Du vil stå i spidsen for større renoveringsopgaver og egenproducerede storentrepriser i regionen.

Der er tale om et særdeles selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Ligeledes er der gode muligheder for spændende udfordringer i en organisation i udvikling og med lønsom vækst.

Projektchefen har til opgave at sikre projektteamets optimale indsats iht. virksomhedens værdier og det aftalte projektgrundlag samt arbejde tæt med de i projektet involverede interessenter. Der er tale om opgaver af en betydelig værdi (typisk 50-300 mio. DKK), hvor der skal være fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø, tidsplan, økonomi og kvalitet. I den tidlige fase, vil du også være ansvarlig for sikring af godt og rettidigt projektgrundlag for udførelsen og løsningen.

Jobbet fordrer god erfaring inden for renovering og egenproduktion. Det er herudover nødvendigt, at du har lysten og evnen til at sætte kunder og samarbejdspartnere i centrum – i bestræbelsen på at tage hensyn til deres dagligdag ifm. eksekvering af renoveringsopgaven eller projektet.

Du vil indgå i et team af dedikerede kollegaer på flere niveauer, som har meget stor succes med at vinde udvalgte opgaver og lønsom eksekvering heraf. Der vil for den rette, og baseret på de konkrete resultater fra det projekt, du vil blive ansvarlig for, være meget store karriere- og udviklingsmuligheder i et meget professionelt miljø.

Nogle af succeskriterierne for jobbet er:

Leverancer til tiden, kvaliteten og prisen. Kundetilfredshed. Ordentlighed, troværdighed og efterlevelse af virksomhedens værdier.

Det vil være nødvendigt, at du på én gang er selvkørende og selvdrevet, men samtidig har stort fokus på at samarbejde.

 

Om dig

 • Du er uddannet konstruktør, bygningsingeniør eller tilsvarende. Har du i stedet skabt din erfaring og viden ad anden vej, er det også interessant.
 • Optimalt har du en håndværkerbaggrund, gerne suppleret med økonomisk eller projektmæssig videreuddannelse.
 • Du har flere års erfaring med projekteringsledelse og styring af fag-, hoved- og totalentrepriser.
 • Minimum 10 års erfaring fra en rådgivende virksomhed.
 • Du har formodentlig bopæl i Midtjylland.
 • Du er ambitiøs, omhyggelig, struktureret og har sans for detaljer.
 • Du er pålidelig, ordholdende og en stærk formidler.
 • Du er en ”holdspiller” og arbejder systematisk og rationelt.
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Virksomheden tilbyder

 • Mange spændende og udfordrende projekter.
 • Attraktiv lønpakke med projektbonus samt attraktive forhold ift. bl.a. videreuddannelse, personaleklubber, sundhedsforsikringer og firmabil.
 • En fagligt inspirerende arbejdsplads, der sikrer gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.
 • En velfungerende arbejdsplads med et særdeles godt socialt og kollegialt miljø.
 • At blive en del af en virksomhed i stor vækst og med særdeles interessante karrieremuligheder.
 • Stor selvstændighed og mulighed for at præge stillingen og din egen karriere.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Jonas Jørgensen på telefon 31528191 eller mail jj@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Projektchef (konstruktør, bygningsingeniør)