Projektchef med strategisk indflydelse

Projektchef med strategisk indflydelse
Ingeniør og teknik
MOE A/S
20/09/2017
Søborg, Københavnsområdet
Peter Marquardt - Tlf. 31 69 52 19
Del stillingsopslag

stadionskilt_MOE

På vegne af vores kunde, MOE A/S, søger vi en projektchef (maskiningeniør, bygningsingeniør) med bred erfaring inden for fjernvarmeproduktion og -distribution. Som projektchef kan du være med til at præge udviklingen i afdelingen.

 

Om MOE A/S

MOE A/S, der er en landsdækkende, rådgivende ingeniørvirksomhed med over 650 medarbejdere, udfører opgaver primært i Norden. MOE A/S har de nødvendige tværfaglige kompetencer til at kunne levere komplette løsninger på alle niveauer og står bag en lang række kendte, spændende projekter i Danmark og udlandet.

 

Om jobbet

Afdelingen for energiinstallationer yder rådgivning og projektering for en lang række offentlige og private forsyningsselskaber såsom kraftværker, affaldsforbrændingsanlæg, fjernvarmeværker, transmissions- og distributionsselskaber, forbrugerinstallationer samt produktions- og forsyningsvirksomheder. I virksomheden er der et stærkt fagligt miljø på området og tæt samarbejde med kunderne.

Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens fjernvarmeafdelinger i Danmark og således deltage i strategiske overvejelser og beslutninger på området.

Du skal være indstillet på en hverdag, hvor der sker rigtig meget, og hvor der bliver stillet krav til din indsats. Din belønning er branchens bedste medarbejderforhold, og der er gode karrieremuligheder for rette kandidat.

 

Om dig

 • Du er uddannet maskiningeniør eller bygningsingeniør og har minimum 10 års teoretisk og praktisk erfaring inden for fjernvarmeproduktion og -distribution, ligesom du har kendskab til varmepumper, ATES-anlæg og geotermi.
 • Du har et godt netværk inden for fjernvarmesektoren og er kendt i branchen.
 • Du har lyst og evne til at medvirke til videreudvikling af virksomhedens faglige kompetencer.
 • Du besidder de fornødne kundskaber inden for projektgennemførelse, udbud og kontrahering.
 • Du har erfaring i tilbudsafgivning og har lyst til og evner at medvirke til forretningsudvikling og markedsføring.
 • Du er velformuleret, udadvendt, engageret og trives med forandring og udfordringer.
 • Du kan lide frihed under ansvar, og befinder dig godt med en afvekslende hverdag – du har overblik og kan prioritere.

 

Virksomheden tilbyder

 • Mange spændende, udfordrende og varierende projekter.
 • Et tillidsfuldt kollegialt og stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer.
 • En kultur, hvor trivsel og positive arbejdsforhold prioriteres højt.
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, videreuddannelse, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.
 • At blive en del af en virksomhed i stor vækst.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Peter Marquardt på telefon 31695219 eller mail pm@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Projektchef med strategisk indflydelse