Projektleder, automation

Projektleder, automation
Ingeniør og teknik
Holtec Automatic
01/04/2017
Lem, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40713213
Del stillingsopslag

holtec logo

På vegne af klient, HOLTEC Automatic A/S, søger vi en projektleder til automationsafdelingen. 

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed indenfor styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Jobbet kan udføres fra virksomhedens adresse i Esbjerg eller Lem.

Om jobbet

For at styrke projektafdelingen søger vi en projektleder der vil få det samlede overordnede ansvar for virksomhedens største projekter, herunder turn-key projekter.

Primære arbejdsopgaver:

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe, som sidder midt i minefeltet og samarbejder tæt med projekteringsafdelingen, softwareafdelingen, værkstedet og kunderne.

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du arbejder med projektledelse på tværs af organisationen. Du bliver ansvarlig for at procedurer, tidsplaner og budgetter overholdes i projekterne og deltager aktiv i testudførsel, afprøvning, samt dokumentation. Du deltager også i tilbudsfasen, herunder ifm. kalkulationer m.v. Alt sammen sker i en tæt dialog og sparring med virksomhedens salgsteam, konstruktører, udviklere og produktionsteknikere.

Om dig

Du har en relevant baggrund som fx. elkonstruktør eller ingeniør og har i en årrække arbejdet med projektledelse af større el projekter, end to end.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være fra både hardwaresiden som konstruktør eller softwaresiden som softwareudvikler.

Er din baggrund fra hardware, har du erfaring med arbejdet med el design og hardware tavleprojektering i Pc-schematic, Caddy++ eller E-PLAN, og ser det som en naturlig del af dit job at rådgive og sparre med dine kollegaer omkring fagtekniske problemstillinger og opgaver, ligesom du er parat til at give en hånd med hvor og når det er påkrævet.

Er din baggrund fra software, har du erfaring med Siemens S7, Beckhoff, Omron eller Allen Bradley på forholdsvist højt niveau. Optimalt har du også erfaring med frekvensomformere og servosystemer.

Du er velformulerende og kommunikerer præcist både skriftligt og mundtligt. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du er omstillingsparat og er klar på at have ”hands on” på mindre opgaver og det store overblik på de store projekter.

Vi forventer, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt med projekter.
  • Har evnen til at samarbejde både internt/eksternt.
  • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø.
  • Er kvalitetsbevidst.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og glad kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att: seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf: 40 713 213.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Projektleder, automation